FAMILIELYKKE: Simpsons-familien er ikke så dysfunksjonelle som mange tror.
FAMILIELYKKE: Simpsons-familien er ikke så dysfunksjonelle som mange tror. Vis mer

Den beste serien

Det finnes ikke bedre underholdning enn #201dThe Simpsons#201d på DVD.

Sesong åtte er ute på DVD nå.

Åtte grunner til å elske ”The Simpsons”:

1.    ”The Simpsons” er en satire over ditt og mitt liv. Hverdagslige mennesker som er teite, vanskelige og sure, men også elskelige og fornuftige, og som havner i situasjoner du opplevd gang på gang.

2.    ”The Simpsons” tør å drite ut amerikanere. George H. W Bush (faren til nåværende president), mente amerikanske familier ikke burde være som den tilsynelatende dysfunksjonelle Simpsons-familien. Serieskaperne tok en grusom hevn og hang ut senior.

3.    ”The Simpsons” tar et oppgjør med dagens mediekultur. Krusty the Clown selger sjelen for hvilket produkt det måtte være, mens nyhetsankeren Kent Brockman er en selvopptatt mann uten nevneverdig sans for god journalistikk.

4.    ”The Simpsons” bruker verdens beste ”stemme”-skuespillere. Hva hadde Homer vært uten Dan Castellanetas fanatstiske stemme? Visste du at han også gjør Krusty the Clown og den korrupte borgermesteren Mayor Quimby?

5.    ”The Simpsons” har USAs beste manusforfattere. Det tar opptil åtte måneder å produsere en episode. Å skrive for ”The Simpsons” er en av de mest ettertraktede manusjobbene som finnes i USA. Mange av skribentene kommer fra prestisjeuniversitet Harvard.

6.    ”The Simpsons” har karakterer alle kan kjenne seg i igjen i. Spesielt Homer, ikke sant? Hvor mange ganger har ikke du ikke følt likhetstrekk med den elskelige slabbedasken?

7.    ”The Simpsons” har verdens beste karaktergalleri.  Hva med kvakksalverlegen Dr. Nick og hans ”Hi everybody”? Milhouse, Charles Montgomery Burns (muligens basert på Fred Olsen(!)), fylliken Barney (med norsk mor), og så videre.

8.    ”The Simpsons” er en hyllest til familien. Selv konservative mennesker har omfavnet denne såkalte dysfunksjonelle familien, som egentlig ikke er dysfunksjonell i det hele tatt. Simpons-familien består av vanlige mennesker med feil og mangler – akkurat som deg og meg. I tillegg til at de er veldig glad i hverandre.
I samarbeid med:
 Filmweb.no Mix Scene 1 Pioneer

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.