Dempsey og kona avbryter skilsmissen

Patrick Dempsey og kona Jillian har funnet tilbake til hverandre.

FORTSATT GIFT: I januar i fjor annonserte ekteparet Dempsey at de gikk hvert til sitt. Senere bestemte de seg for å jobbe med forholdet og har nå funnet tilbake til hverandre. Paret giftet seg i 1999 og har tre barn sammen.  Foto: Afp
FORTSATT GIFT: I januar i fjor annonserte ekteparet Dempsey at de gikk hvert til sitt. Senere bestemte de seg for å jobbe med forholdet og har nå funnet tilbake til hverandre. Paret giftet seg i 1999 og har tre barn sammen. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For et år siden kom nyheten om at «Grey's Anatomy»-stjernen Patrick Dempsey (49) hadde brutt med kona, Jillian Fink, etter at de angivelig skal ha bodd fra hverandre i flere år.

Nå skriver derimot nettsiden Perezhilton at de to har funnet tilbake til hverandre og at skilsmissen er avblåst.

- Det siste året har Patrick og Jillian jobbet for å komme dit de er i dag. De dater ingen andre. De er veldig lykkelige og tilbringer mye tid sammen. De drar på stevnemøter og finner på ting sammen med barna. Bruddet gjorde Patrick trist og det var uten tvil en vekker for ham, sier en kilde nær paret til nettsiden.

Dro på kjærlighetstur

I fjor sluttet Dempsey i TV-serien «Grey's Anatomy», og det gikk rykter om at hans diva-oppførsel førte til at han fikk sparken. Skuespilleren skal ha tatt dette svært tungt og Jillian skal ha vært en god støtte.

FERIE: I november dro paret på romantisk ferie til Paris.  Foto: Abaca
FERIE: I november dro paret på romantisk ferie til Paris. Foto: Abaca Vis mer

Dempsey har ennå ikke bekreftet gjenforeningen, men paret så svært lykkelige ut under en weekend-tur til Paris i november. I den romantiske byen syklet paret gatelangs helt oppslukt av hverandre.

Dette er også gode nyheter for parets tre barn; Tallulah Fyfe (13), og tvillingguttene Darby Galen (8) og Sullivan Patrick (8).

LES OGSÅ: Bønnfaller eksen om å droppe skilsmissen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer