Dempsey åpner seg om ryktene

I fjor ble det kjent at «Grey's Anatomy»-stjernen skulle skilles – men nå har pipa fått en annen lyd.

GJENFORENT: I januar i fjor ble det kjent at TV-stjernen Patrick Dempsey og kona Jillian hadde tatt ut skilsmisse. Nå har paret funnet tilbake til hverandre. Foto: Scanpix
GJENFORENT: I januar i fjor ble det kjent at TV-stjernen Patrick Dempsey og kona Jillian hadde tatt ut skilsmisse. Nå har paret funnet tilbake til hverandre. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I januar 2015 ble det kjent at den tidligere «Grey's Anatomy»-stjernen Patrick Dempsey (50) og kona Jillian Fink (49) skulle skilles.

Den gang meldte TMZ at det var Fink som tok initiativet.

- Det gjenstår å se hvor vennskapelig dette bruddet blir. Jillian er nemlig lei av Patricks ego, som hun mener har vært ute av kontroll den siste tiden. For henne handler alt om barna, sa en kilde til nettstedet i fjor.

Uansett om grunnen til bruddet var et stort ego eller ei, har duoen nå lagt sine forskjeller bak seg. Denne uken bekreftet nemlig Dempsey selv at han har funnet tilbake til kona.

–  Ja, jeg tror det, svarte den tidligere TV-legen da han ble spurt av ES Magazine om han og Fink nok en gang er et par.

– Man må jobbe for alt, og man kan ikke gjøre alt. Noe må ofres, fortsatte stjernen – og siktet sannsynligvis til sin tidligere rolle i «Greys' Anatomy».

Han forlot serien i april 2015, kun tre knappe måneder etter at skilsmissen ble kjent.

Dempsey og Fink har barna Tallulah Fyfe (14), og tvillingguttene Darby Galen og Sullivan Patrick (8) sammen.

ROMANTISK TUR: Ryktene om at Dempsey og Fink nok en gang var et par begynte først å svirre i november i fjor, da duoen dro til Paris sammen. Foto: Scanpix
ROMANTISK TUR: Ryktene om at Dempsey og Fink nok en gang var et par begynte først å svirre i november i fjor, da duoen dro til Paris sammen. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Beyoncé gjorde skilsmisseryktene til skamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer