Demis datter i toppløs-skandale

Åtte måneder etter det bitre bruddet med Ashton Kutcher har filmstjernen fått et nytt familiedrama i fanget....

I TRØBBEL: Demi Moores yngste datter Talulah er i trøbbel, etter at bilder som viser henne toppløs med en marihuanasigarett i hånda, skal være tilbudt amerikanske medier. Her er hun med sin kjente mamma i 2008.  Foto: All Over Press
I TRØBBEL: Demi Moores yngste datter Talulah er i trøbbel, etter at bilder som viser henne toppløs med en marihuanasigarett i hånda, skal være tilbudt amerikanske medier. Her er hun med sin kjente mamma i 2008. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Demi Moore (49) har hatt et tøft år, etter at det i november ble brudd med ektemannen Ashton Kutcher (34), i kjølvannet av flere utroskapsbeskyldninger mot ham.

Etter bruddet raste Demi Moore ned i vekt, og måtte i januar legge seg inn på en avvenningsklinikk for å få hjelp med sine personlige problemer.

Nå har de dårlige nyhetene blitt enda verre for «Striptease»-skuespilleren. Ifølge nettsiden Radaronline.com har en ukjent kilde tilbudt avslørende bilder av hennes yngste datter Talulah til flere amerikanske medier.

Bildene skal vise Talulah - som fylte 18 i februar - toppløs, mens hun holder det som ser ut til å være en sigarett med marihuana.

Brøt loven

De pinlige fotografiene kommer kun ett år etter at Talulah ble bøtelagt for å ha drukket alkohol. I USA er aldersegrensen for å nyte alkohol 21 år.

Foreløpig er det ikke kjent om Demi eller Talulahs far, «Die Hard»-stjernen Bruce Willis (57), vil gå rettens vei i et forsøk på å få stoppet publisering av bildene.

Det er heller ikke kjent om de vurderer å kjøpe bildene selv, for å unngå at de havner i andres hender.

Ble offer for narkotikarazzia

I tillegg til Talulah har Demi og Bruce døtrene Rumer (23) og Scout (20) sammen.

Begge de eldre søstrene har også vært i trøbbel tidligere.

I 1997 var Rumer tilstede i et rom som ble stormet i en narkotikarazzia. En person ble arrestert, men Rumer ble aldri siktet.

Scout Willis var ikke like heldig da hun i forrige måned ble arrestert for å ha drukket som mindreårig og å ha brukt falsk legitimasjon på byen.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demis datter sjokkerte på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer