COVER 2: Demi Moore i hvitt på det andre av coverne.  Foto: Faksimile V
COVER 2: Demi Moore i hvitt på det andre av coverne. Foto: Faksimile VVis mer

Demis cover-trippel

Demi Moore kler av seg for V Magazine, og støtter Britney Spears.

SEHER.NO: Smellvakre Demi Moores (45) karriere har dalt siden hennes famøse "comeback"-rolle i "Charlies Angels: Full Throttle" for 5 år siden.


Og nå kan det se ut til at den aldrende skuespillerinnen tar til nye metoder for å redde stumpene av hennes tidligere så strålende skuespillerkarriere.


45-åringen, som for tiden er mest kjent for sitt ekteskap med 15-år yngre Ashton Kutcher (29), dukker stadig oftere opp på forsiden av blader og magasiner.


Og gjerne mer avkledd enn kledd.


Nytt PR-triks kanskje?


For selv om hun nærmer seg det runde 50-tallet er 3-barnsmoren stadig like flott, om enn ikke flottere enn hun var under sin "storhetstid" på 80- og 90-tallet.


Og dette viser hun frem i siste utgave av V Magazine, skriver Justjared.com.


Skuespillerinnen er avbildet på ikke mindre enn tre separate forsider på magasinets vår 2008-utgave.


Alt i forbindelse med promotering av hennes siste filmprosjekt "Flawless" med blant andre Michael Caine.


Demi Moore langet i fjor ut mot et aldersdiskriminerende Hollywood. Hun var en gang en av Hollywoods best betalte skuespillerinner. Men de siste årene har hun ikke fått noen av de store rollene, til tross for millionforbruk på plastiske operasjoner.

- Jeg er drittforbannet, og jeg har ikke tenkt til å ta imot dette stort lenger. Jeg har mer å gi som skuespiller, sa Demi til Daily Mail.


I bladet V snakker Demi ikke bare om sitt forhold til eksmann Bruce Willis (52), men også om forholdet til nåværende ektemann Ashton.


- På en helt vanlig dag pleier jeg å stå opp med barna og ta dem til skolen. Noen dager trener jeg kanskje pilates, leser eller drar i møter, og vi har alltid familiemiddag rundt halv syv på kvelden, sier Demi.


Skuespillerinnen har fått mye ros for måten hun har håndtert sitt privatliv og forhold til eksmann Bruce.

- Det er langt mer slitsomt å være sinna og fordele skyld. Man kan grave dypt inne i seg selv og ha et virkelig genuint ønske om at andre skal være lykkelige, og det føler jeg at jeg har ovenfor Bruce og han har for meg. Han har en glede i og setter pris på det Ashton og jeg har sammen og for hvordan Ashton er sammen med jentene, sier hun.


Men Moore innrømmer at det ikke bare var enkelt å gå fra familielivet med Bruce til familieliv med den langt yngre Ashton.

- Det var ikke enkelt. Det tok mye tid og innsats og en periode var det litt rart. Det krevde at både Bruce og jeg ga mye, og ikke minst Ashton. Ashton traff ikke akkurat en person som bar på litt "bagasje", jeg hadde formerlig hauger av det, sier hun.


Demi og Ashton er fortsatt et av Hollywoods mest populære og omtalte par, og dermed er det naturlig at familien forfølges av paparazzifotografer og nysgjerrige fans hvor enn de går.


- Da jeg først flyttet tilbake til LA synes jeg det var veldig vanskelig, og hadde egentlig ikke lyst til å gå ut så mye. Men etterhvert følte jeg at jeg ikke hadde lyst til å være så isolert og engstelig for at de skal ta bilder av meg hele tiden. Men det er vanskelig når de står i oppkjørselen din og bare venter på at du skal kjøre forbi, sier hun.


Og filmstjernen har enorm sympati for det paparazzihelvete Britney Spears (26) nå opplever.


- Ingen har hatt det verre når det gjelder dette enn Britney Spears. Hvordan kan noen se det der og tro at det er en ok måte å leve på? avslutter hun.


Demis siste film "Flawless" har premiere i USA i slutten av mars.


LES OGSÅ: - Mistet nakenfoto av Demi

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.