Demi poserer med et smil - mens ekteskapet rakner

Filmstjernen svarte på skilsmisseryktene med sexy foto-shoot. Se de nye bildene!

SMILER IGJEN: Demi Moore viser sin glede over å være tilbake foran kamera i en ny reklamekampanje for varekjeden Ann Taylor. Foto: All Over Press
SMILER IGJEN: Demi Moore viser sin glede over å være tilbake foran kamera i en ny reklamekampanje for varekjeden Ann Taylor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Demi Moore nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Filmstjernen Demi Moore (48) har knapt vært å se offentlig etter at hennes ektemann Ashton Kutcher ble anklaget for å ha vært utro med den 23 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal.

Da paret i helgen dro på telttur i hemmelighet for å redde forholdet, skal Demi ha blitt rasende da de ble oppdaget av en tilfeldig turgåer.

Ny reklamekampanje
Nå forsøker imidlertid Demi å slå tilbake ved å vise seg fram fra sin mest strålende side i en ny reklamekampanje for kleskjeden Ann Taylor.

Mot en bakgrunn preget av vinterlandskap, er det en smilende Demi som viser seg fram i forskjellige klesplagg.


- Det har vært en herlig opplevelse å samarbeide med Ann Taylor. Jeg elsker Holiday-kolleksjonen deres, sier Demi om sin nye modelljobb.

- Ønsker skilsmisse
Sara Leal hevdet tidligere denne uken at hun hadde sex flere ganger med Ashton Kutcher - på det som var hans seks-års bryllipsdag.

Det skal ifølge nettstedet Radaronline.com ha fått Demi til å bestemme seg for å be om skilsmisse.

- Demi er i jevlig kontakt med skilsmisseadvokatene. Ashton vil ikke at hun skal søke om skilsmisse, og håper at det vil ordne seg. Men han forventer at hun likevel kommer til å gjøre det, forteller en venn av stjernen til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Knust Ashton er forberedt på å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer