DRØMMER OM BABY: Ashton og Demi drømmer nå om å få en baby, tross aldersforskjellen mellom dem.  Foto: All Over Press
DRØMMER OM BABY: Ashton og Demi drømmer nå om å få en baby, tross aldersforskjellen mellom dem. Foto: All Over PressVis mer

Demi og Ashton vil ha barn

- Jeg er veldig entusiastisk....

SEHER.NO: Selv om Hollywoodskjønnhet Demi Moore (46) har tre nesten voksne barn fra sitt tidligere ekteskap med Bruce Willis, drømmer hun nå om en familieforøkelse.

I et ferskt intervju med franske Marie Claire forteller skuespillerinnen at hun og hennes 31 år gamle ektemann Ashton Kutcher, som hun giftet seg med for fire år siden, gjerne vil ha en baby.

Og selv om hun nå er en godt voksen kvinne, tror ikke Demi at alderen hennes vil være noe problem, skriver Contactmusic.

- Hvorfor ikke? Alt er mulig! Vi har så mye å leve for, og så klart er noe av det å få et barn. Jeg er veldig entusiastisk når det gjelder mulighetene det å bo sammen gir oss. Jeg er en uhelbredelig entusiast. Det ligger i min natur å fokusere mer på det som gjør meg lykkelig, enn det som gjør meg nervøs, sier hun.

For selv om det er stor aldersforskjell mellom de to, hevder skuespillerinnen at det aldri har vært noe problem for dem.

- Det viktigste for meg er at jeg har funnet en person hvor aldersforskjellen ikke betyr noe, og som jeg har et utrolig dypt forhold til. Vi er på forskjellige stadier i våre personlige liv og karrierer, men vi ser på det som positivt, for det beriker våre liv, sier hun.

Demi benytter også anledningen til å skryte av sin unge ektemann.

- Jeg har møtt mange 40 og 50-åringer som er langt mer umodne enn ham. Ashton er veldig ansvarlig og han var veldig komfortabel med familieansvaret han fikk helt fra begynnelsen av. De fleste menn på 25 år hadde nok ikke taklet det. Han er veldig forut for sin tid. Vi deler alt. Han er også min beste venn, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Alt er helt naturlig