- Demi og Ashton sammen igjen

De to eksene hadde en vennskapelig tone seg i mellom på vei hjem fra teknologi-konferanse i California.

SEOGHØR.NO: Etter at Demi Moore (50) og Ashton Kutcher (35) i november 2011 valgte å gå hvert til sitt etter å ha vært kjærester siden 2003, har stemningen mellom dem vært kjølig.

Det skal heller ikke ha hjulpet på at Ashton kort tid etter at bruddet var et faktum, begynte å date sin gode venninne og kollega Mila Kunis (30), som han ble kjæreste med på begynnelsen av fjoråret.

Overraskelsen var derfor stor da Demi og Ashton for første gang på mange år ble fotografert sammen denne uken.

Ifølge TMZ hadde de to eksene vært på samme teknologi-konferanse i San Jose i California, og tilfeldighetene ville ha det til at de to tok samme fly tilbake igjen til Burbank, California.

Nettstedet, som bruker tittelen «Demi og Ashton sammen igjen», sitter på en film av eksene som forlater flyplassen sammen. Ashton og Demi utveklser noen ord, og da paret skilles sier Ashton:

- Ha det godt, Demi!

I mars i år leverte 50-åringen endelig skilsmissepapirene, 16 måneder etter bruddet. Dette skal ha vært en stor lettelse for den kjekke skuespilleren, som ønsker å ta steget videre med sin nye kjæreste Mila.

En kilde nettstedet People snakket med i forrige måned hevder at Ashton gikk ned på kne på skjønnhetens 30-årsdag 14. august.

Mila Kunis på sin side var til stede ved Toronto Internasjonal Film Festival i Canada, samtidig som forloveden og hans ekskone tok flyet til California, og stilte ironisk nok opp i en hvit kjole fra det franske motehuset Burberry.

Hun er på festivalen for å prompotere den romantiske komedien «Third Person» som hun spiller i, mot blant andre Olivia Wilde, James Franco og Liam Neeson.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke blitt noe mer vill i trusa