Demi og Ashton klare for sjokkgjenforening

- Ashtons stemme sprakk opp da han snakket. Han begynte å gråte, sier kilde om Demi Moore og Ashton Kutchers første møte etter bruddet.

SKILSMISSEN PÅ VENT: Ifølge kilder rundt Ashton Kutcher og Demi Moore er paret nå klare til å gi forholdet en ny sjanse. Foto: FameFlynet Norway
SKILSMISSEN PÅ VENT: Ifølge kilder rundt Ashton Kutcher og Demi Moore er paret nå klare til å gi forholdet en ny sjanse. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Demi Moore (49) og Ashton Kutcher (34) har møttes igjen for første gang siden bruddet, og ifølge venner skal de ha hatt så sterke følelser for hverandre at de skal ha satt skilsmissen på vent, skriver Sunday Mirror.

Om det stemmer er det ikke annet enn en sensasjon. For etter at Ashton ble tatt i gjentatte utroskap, valgte Demi å kaste ham ut – og fikk selv store personlige problemer.

Men rehab-opphold og utroskap så ut til å være glemt, da de to møttes igjen i bursdagsselskapet til mannen som tok imot ekteskapsløftene deres for 6 år siden, Kaballah rabbi Yehuda Berg.

Paret skal ha klemt hverandre i ett minutt da de møttes igjen, og venner av paret hevder nå at de har like sterke følelser for hverandre som før skandalene.

- Hun så på ham som en kjærlighetssyk valp, sier en kilde om opptrinnet.

- De elsker fortsatt hverandre dypt, og kan være klare for en gjenforening. Skilsmissen blir ikke behandlet akkurat nå, sier en kilde til avisen.


Tårene skal ha begynt å trille på Ashton da han holdt en tale i selskapet.

- Jeg har gjort alle disse forferdelige feilene det siste året, sa Ashton blant annet.

- Ashtons stemme sprakk opp da han snakket. Han begynte å gråte. Folk klappet da han satte seg ned, mens Demi så ut som hun hadde frosset til is, sier en kilde som var tilstede på festen.

Demi skal også hele uken ha hintet på Twitter om at hun er klar for å tilgi, og begynne på nytt. Av ting hun har retwitret har vært:

«Vi gjør alle feil. Ikke la det bli grunnen til at du gir opp noen», og «Noen ganger må man elske mennesker fra distanse og gi dem rom og tid til å ta de riktige valgene.»

Ashton har også den siste tiden tilbrakt tid med Demi og Bruce Willis datter Rumer (23). De har blant annet vært på LA Lakers-kamp sammen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde aldri jeg kunne bli så tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer