Demi Moore har plutselig blitt taus etter utroryktene

Demi Moore har gått under jorden etter ektemannens skandale. Og de daglige Twitter-meldingene har stoppet.

TAUS OM UTRORYKTENE: Både Ashton Kutcher og Demi Moore er svært aktive brukere av det sosiale nettstedet Twitter, men etter at bladet Star i forrige uke hevdet Kutcher hadde vært utro med en 23 år gammel jente, har de begge ligget lavt på nett-fronte Foto: Stella Pictures
TAUS OM UTRORYKTENE: Både Ashton Kutcher og Demi Moore er svært aktive brukere av det sosiale nettstedet Twitter, men etter at bladet Star i forrige uke hevdet Kutcher hadde vært utro med en 23 år gammel jente, har de begge ligget lavt på nett-fronte Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nyheten om at den nye «Two and a half men»-stjernen Ashton Kutcher skal ha vært utro mot filmstjernekona Demi Moore med en 23 år gammel blondine, slo ned som en bombe i Hollywood, da bladet Star trykket den i forrige uke.

Episoden skal ha skjedd 25. september, på dagen sju år etter at Ashton og Demi giftet seg.

Bladet Star hevder Kutcher skal ha vært utro flere ganger siden bryllupet og at paret har bestemt seg for å skilles.

Foreløpig har ingen av partene kommentert bruddryktene direkte, til tross for at begge er kjent som ivrige brukere av det sosiale nettstedet Twitter.

Demi Moore - som vanligvis legger ut flere meldinger om dagen - har ikke lagt ut noe på sin side siden torsdag, da hun skrev en oppfordring om å støtte veledighetsaksjonen «Help Haiti Home».

Fredag dukket imidlertid både «Charlies Angels II»-skuespilleren og ektemannen ifølge det britiske bladet Star opp på Los Angeles' senter for religionen Kabbala samtidig.

Paret skal ha ankommet hver for seg, men forlatt bygningen sammmen, mens de passet på å ikke bli tatt bilde av. Ifølge bladet var besøket en del av et forsøk på å få hjelp til å redde ekteskapet.

Begge skal ha hatt på seg gifteringene under besøket.

Ashton Kutcher har også vært taus, selv om han daglig viser seg på settet til «Two and a half men».

«When you ASSUME to know that which you know nothing of you make an ASS out of U and ME» skrev han på sin Twitter-side dagen etter at utroryktene ble kjent, men uten å gjøre det klart hva han siktet til.


Kilder nær paret sier til TV-programmet «Entertainment Tonight» at ekteparet skal ha bodd hver for seg store deler av de siste to månedene, og at Demi skal være svært opprørt over den siste damehistorien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Hevder han var utro på bryllupsdagen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer