- Demi Moore dater Russell Brand

Det umake paret skal ha funnet hverandre på yoga-trening.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Demi Moore (50) skal ha funnet seg en ny mann etter at hun og Ashton Kutcher (34) gjorde det slutt i november 2011.

Ryktene skal ha det til at Demi har falt for komikeren Russell Brand (37) etter at de to skal funnet tonen under en yoga-time. Det mulige nye superparet skal også ha vært på sin første date i Los Angeles forrige uke.

De to filmstjernene skal ha truffet hverandre flere ganger før jul, og utviklet et vennskap på grunn av deres felles interesse for treningsmetoden yoga.

Ifølge kilder skal de to ha blitt så nære venner at Russell til og med har lært Demi noen nye manøvrer.

- Russell og Demi traff hverandre via en felles venn og fant tonen med en gang. De har så mye til felles og Russell har introdusert henne for all slags nye yoga-øvelser. Han lærer henne også om meditasjon, sier en kilde til The Sun.

- Russell er en skikkelig sjarmør og hun nyter å være sammen med ham.

Begge skuespillerene har en datinghistorie i Hollywood, og begge prøver å finne fotfestet etter at deres siste forhold gikk skeis. Demi skilte seg fra Ashton Kutcher i november 2011, etter det gikk rykter om at Ashton var utro.

Russell søkte om skilsmisse fra popstjernen Katy Perry (28) i desember 2011.

Ifølge bladet Grazia har deres trøblete kjærlighetsliv ført det umake paret sammen.

- De er begge veldig spirituelle mennesker.

Verken Brand eller Moore har kommentert ryktene.

LES OGSÅ: - Han har planer om å fri til henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer