<strong>DEMI MOORE:</strong> Hollywood-stjernen kaster klærne for Harper's Bazaar. Her er hun under Met-gallaen i New York i mai. Foto: NTB Scanpix
DEMI MOORE: Hollywood-stjernen kaster klærne for Harper's Bazaar. Her er hun under Met-gallaen i New York i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Demi Moore (56) kaster klærne

- Jeg viser alt!

Publisert

I 1991 stilte Demi Moore (56) naken på coveret til Vanity Fair. Hollywood-stjernen var den gang høygravid med datteren Scout (28) og bildet fikk enorm oppmerksomhet i media.

Mange så på bildet, tatt av den legendariske fotografen Annie Leibovitz (69), som skandaløst og usømmelig, men fotografiet ble likevel valgt ut av magasinet Time som et av de 100 mest innflytelsesrike bildene gjennom tidene.

Her er bildet av en 28 år gammel Demi som skapte furore:

Nå, nesten 30 år senere, kaster «Charlie's Angels»-stjernen - som er aktuell med den brutalt ærlige selvbiografien «Inside Out» - klærne igjen.

Denne gangen er det motemagasinet Harper's Bazaar som har fått æren av å fronte den vakre skuespilleren.

Torsdag delte trebarnsmoren bildet av bladforsiden, hvor hun stiller uten en tråd foran et basseng - kun med en diger rosa hatt på hodet, på Instagram.

- Jeg viser alt i oktoberutgaven av @harpersbazaarus, skriver hun som tekst.

Harper's Bazaar har også delt bilde og video fra fotoshooten med filmstjernen:

Tøff barndom

Demi Moore ble på 1990-tallet for alvor en av Hollywoods aller største stjerner. Hun spilte i flere suksessfilmer, som «Ghost», «Striptease» og «G.I. Jane», samtidig som hun hadde et svært offentlig ekteskap til actionhelten Bruce Willis (64).

I intervjuet med Harper's Bazaar åpner 56-åringen seg blant annet om sin vanskelige oppvekst med moren Virginia King.

Da Demi fremdeles bare var et barn holdt nemlig moren på å dø av en overdose.

- Jeg husker jeg plukket pillene mamma hadde prøvd å svelge ut av munnen hennes mens min far holdt den åpen og fortalte meg hva jeg skulle gjøre, avslører hun ifølge People, og fortsetter:

- Noe forandret seg i meg for alltid på det tidspunktet. Barndommen min var over.

Moore flyttet hele 30 ganger som ung, og stefaren hennes, Danny Guynes, døde i 1980. Med moren hadde hun lenge et anstrengt forhold, men de gjenopptok kontakten før hun gikk bort i 1998.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Forholdet til Ashton Kutcher

Demi og Bruce var et av Hollywoods heteste par i underholdningsbransjen mens de var gift fra 1987 til 2000. Sammen har de døtrene Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (25).

Etter bruddet fra eksmannen, som hun i etterkant har hatt et godt forhold til, fant hun lykken med den 15 år yngre Hollywood-kjekkasen Ashton Kutcher (41).

De to giftet seg i 2005, men etter seks år som mann og kone tok forholdet brått slutt.

Det var Demi som ba om skilsmisse - et par måneder etter at Ashton ble beskyldt for å ha vært utro mot henne, og dét på bryllupsdagen deres.

Vis mer

- Som kvinne, mor og kone er det noen verdier og løfter jeg holder hellig, og det er i den ånd jeg nå har valgt å gå videre i livet, sa Moore blant annet i en uttalelse den gang.

Ashton Kutcher har på sin side aldri bekreftet anklagene om utroskap, men i 2017 adresserte han utroskapsryktene i en takketale.

<strong>ASHTON OG DEMI:</strong> Det daværende stjerneparet på Marc Jacobs-visning under New York Fashion Week i september 2006. Foto: NTB scanpix
ASHTON OG DEMI: Det daværende stjerneparet på Marc Jacobs-visning under New York Fashion Week i september 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer


Ble selvdestruktiv

Ekteskapsbruddet gikk hardt inn på Demi Moore, og året etter skilsmissen sjekket hun inn på rehab da at hun angivelig kollapset i sitt eget hjem, etter å ha festet hardt i flere måneder.

I denne perioden gikk hun også drastisk ned i vekt, så fokuset for rehabiliteringen ble et sunnere og bedre liv uten rusmidler og med et godt kosthold.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I fjor åpnet hun seg om den trøblete tiden.

- Jeg kjente på at jeg ikke hadde noen verdi. Og denne selvdestruktive veien, den ble raskt … Den fikk meg til å havne på et ekte krisepunkt, fortalte hun blant annet i takketalen da hun ble kåret til årets kvinne av Friendly House, som er et hjem for kvinner som prøver å komme seg unna stoffmisbruk.

Ifølge 56-åringen kom redningen i form av to mennesker hun ikke kjente, som hjalp henne med å bestemme seg. De ba henne møte opp til behandling, hvor den eneste gyldige grunnen til unnasluntring var om hun var død.

- De ga meg en sjanse til å endre banen livet mitt gikk i før jeg ødela alt. De så åpenbart mer av meg enn hva jeg selv gjorde. Jeg er så takknemlig, fordi uten den muligheten, uten at de trodde på meg, ville jeg nok ikke stått her i dag, sa hun til en fullsatt sal - som raskt brøt ut i jubel.

Moore la også til at hun var takknemlig for at sine tre døtre, Rumer, Scout og Tallulah, hadde vært der for henne da ting var vanskelig.

Vis mer

LES OGSÅ: - Vet ikke hva som feiler meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer