Demi Moore (53) stjal glansen fra døtrene

- Hun kunne vært søsteren deres!

SEOGHØR.NO: Det har aldri vært noen tvil om at Demi Moore (53) er en flott kvinne, men dette ble ytterligere understreket da hun onsdag kastet glans over et moteshow i Los Angeles.

«Ghost»-stjernen kom sammen med sine to døtre Tallulah (22) og Scout (24). Selv om barna er i begynnelsen av tjueårene kunne Moore lett ha passert for å være på samme alder.

- Demi Moore ser mer ut som søsteren enn moren til sine to døtre - til tross for at hun er dobbelt så gammel som dem, skriver The Sun.

Fryktet for Demi etter skilsmissen

Skuespilleren hadde på seg en 1960-tallsinspirert kjole som viste frem hennes lange, slanke bein. Hun kombinerte kjolen med tøffe støvler og sort veske.

FLOTT FIGUR: Få skulle tro at trebarnsmoren har fylt 53 år! Foto: Broadimage
FLOTT FIGUR: Få skulle tro at trebarnsmoren har fylt 53 år! Foto: Broadimage Vis mer

Kanskje hadde Moore fått hjelp til stylingen av sine to døtre? Hun har tre døtre fra ekteskapet med Bruce Willis, men eldstedatteren Rumer var ikke tilstede under motevisningen.

Skuespilleren, som fikk mye oppmerksomhet for sin tynne figur da ekteskapet med Ashton Kutcher (37) raknet, ser i dag ut til å ha kommet ovenpå igjen. Hun er for tiden godt i gang med flere nye filmprosjekter.

SPREK FAMILIE: I sommer delte Tallulah dette bildet av moren i bikini, og fikk hundrevis av kommentarer fra fans om hvor fantastisk hun så ut.  Foto: Xposure
SPREK FAMILIE: I sommer delte Tallulah dette bildet av moren i bikini, og fikk hundrevis av kommentarer fra fans om hvor fantastisk hun så ut. Foto: Xposure Vis mer

Fikk mental lidelse

Å vokse opp med den berømte filmskjønnheten som mor og actionhelten Bruce Willis (60) som far, har nok ikke alltid vært like lett for Tallulah, Scout og Rumer Willis (26).

STILIG GJENG: Scout og Demi var kledd i sort, mens Tallulah valgte en kort gullkjole.  Foto: wenn.com
STILIG GJENG: Scout og Demi var kledd i sort, mens Tallulah valgte en kort gullkjole. Foto: wenn.com Vis mer

Døtrene til det tidligere stjerneparet har åpenhjertig fortalt om mobbing og komplekser for eget utseende.

- Da jeg fikk diagnosen som 13-åring leste jeg mye tabloidblader. Jeg følte meg stygg og følte at det var mer fornuftig å tro på fremmende enn de som var glad i meg, avslørte Tallulah om sin mentale sykdom dysmorfofobi i 2014. Dysmorfofobi gjør at man får et nærmest sykelig forhold til eget utseende og det man selv ser som feil med kroppen.

LES OGSÅ: Skryter av kroppen til mamma