Demi Lovato:

- Demi Lovatos mamma er som en slave for henne

Foreldrene til Demi Lovato skal ha vært svært bekymret for datteren, men hadde ingenting de kunne stille opp med.

SJEFEN: Ifølge en kilde skal det være Demi Lovato som har vært sjefen hjemme siden hun var 16 år gammel. Foto: NTB Scanpix
SJEFEN: Ifølge en kilde skal det være Demi Lovato som har vært sjefen hjemme siden hun var 16 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere denne uken ble sangstjernen Demi Lovato (25) hastet til et sykehus i Los Angeles etter det som trolig har vært en heroinoverdose.

Ifølge People skal foreldrene til Demi, spesielt moren Dianna De La Garza, ha vært svært bekymret for datteren i lang tid.

Til nettsiden hevder en kilde blant annet at moren skal ha vært klar over narkotikaavhengigheten til datteren, men følte at hun ikke kunne si noe siden det er datteren som betaler regningene for foreldrene.

- Moren til Demi er en veldig søt person som har ingenting hun skulle sagt til datteren, og når jeg sier ingenting, så mener jeg ingenting, skal kilden ha uttalt.

- Hun er en slave

Ifølge kilden, som hevder å ha jobbet med flere barn i samme situasjon i Hollywood, hender det ofte at mødrene ender opp i den situasjonen som moren til Demi er i.

Kilden hevder at de ofte ender opp som «slaver» for barna sine.

- Demis mamma var som en slave for henne. Alt Demi ønsket, fikk hun. Allerede som 16-åring kunne hun finne på å si «jeg betaler regningene i denne familien, så dette er mitt hus».

Likevel skal moren ha prøvd å gjøre sitt ytterste for å hjelpe datteren.

Avhengig

Det er nemlig ikke første gang Demi Lovato har skapt overskrifter med rusmisbruk.

Demi har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psyke. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I fjor røpet hun imidlertid i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På det tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg snek det med meg på fly, jeg snek det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden ... Jeg var rusa i type to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

POPSTJERNE: Selv om Lovato reiser verden rundt og spiller utallige konserter årlig, har hun ikke klart å legge fra seg rusvanene. Det har flere ganger sørget for problemer. Foto: NTB scanpix
POPSTJERNE: Selv om Lovato reiser verden rundt og spiller utallige konserter årlig, har hun ikke klart å legge fra seg rusvanene. Det har flere ganger sørget for problemer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bekymret

I et intervju med People i februar åpnet moren til Demi seg opp om datterens turbulente fortid. Da fortalte hun blant annet at Demi i en alder av 16 år skal ha begynt å ikke holde innetider, samt teste ut ulike narkotiske stoffer og alkohol.

- Hver kveld satte jeg på vekkerklokken til klokken ti på natten for å sjekke om hun var hjemme. Hvis hun ikke var det, ringte jeg henne helt til hun kom hjem igjen. Hva skal man si til datteren sin når det er hun som betaler regningene, uttalte hun.

Heroinoverdosen kom imidlertid som et sjokk på både moren og fansen. De siste årene har 25-åringen nemlig virket veldig klar over situasjonen.

KONSERT: Da Demi Lovato holdt konsert i Oslo i juni 2018, fortalte hun en sterk historie om sin egen oppvekst. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

Synger om tilbakefall

I tiden etterpå har sangeren innrømmet at hun har kjempet en hard kamp mot å holde seg edru, og uttalt at hun trodde hun skulle være død før hun fylte 21.

Tidligere i sommer slapp hun låten «Sober», der hun tilsynelatende innrømmet å ha havnet tilbake i gamle spor.

«Mamma, jeg er så lei meg, jeg er ikke edru lenger. Og pappa, vær så snill å tilgi meg for drinkene jeg har sølt på gulvet,» synger hun i en av strofene i den hjerteskjærende pianoballaden, ifølge People.

«Og jeg er lei meg for fansen jeg har mistet, som så meg falle igjen. Jeg ville være en rollemodell, men jeg er bare menneskelig,» fortsetter hun i låten.

«Jeg er lei meg for at jeg er tilbake her igjen. Jeg lover at jeg skal søke hjelp, dette var aldri intensjonen min. Jeg er trist på mine egne vegne,» deler hun avslutningsvis i låten.

Demi Lovato har vært ut og inn av avrusningsklinikker flere ganger for å få hjelp med rusproblemene. I mars hevdet hun at hun hadde vært edru i seks år.

LES OGSÅ: - Hun var utrolig slank og blek