Demi har bedt om skilsmisse

- Jeg gjør dette med tungt hjerte.

SKILLER SEG: Etter seks år er det over og ut for ekteskapet til Ashton Kutcher og Demi Moore. Foto: All Over Press
SKILLER SEG: Etter seks år er det over og ut for ekteskapet til Ashton Kutcher og Demi Moore. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tre måneder etter at skuespilleren Ashton Kutcher ble beskyldt for å ha hatt en affære med den 22 år gamle kontormedarbeideren Sara Leal, har hans kone - filmstjernen Demi Moore - bedt om skilsmisse.

-  Som kvinne, mor og kone er det noen verdier og løfter jeg holder hellig, og det i den ånd jeg nå har valgt å gå videre i livet, sier Moore ifølge nettstedet TMZ.com.

I tiden etter at den påståtte affæren ble kjent, har Demi Moore og Ashton Kutcher prøvet å redde ekteskapet ved blant annet å dra på overnattingstur i skogen sammen og å gå i terapi i det religiøse Kabbala-senteret i Los Angeles, men ingenting har hjulpet.

Demis venner har også uttrykt bekymring etter at hun har blitt alarmerende tynn i månedene etter at ektemannens affære ble kjent.

- Dette gjør meg trist. Jeg gjør det med tungt hjerte, sier Demi om oppløsningen av sitt seks år lange ekteskap.

Ifølge Ashtons angivelige elskerinne, skal det ha gått hett for seg da hun og «No Strings Attached»-skuespilleren ble med henne inn på et soverom på et Hard Rock Hotel i San Diego i september.

Leal hevder hun og Ashton badet sammen med en annen kvinne i et boblebad i hans suite, før de endte opp med å ha sex to ganger.

- Vi gikk til soverommet hans i 6-tiden. Da fjernet han håndkleet sitt og kysset meg. Etter det hadde vi sex. Han var veldig god. Det var ikke noe rart med det.

Etter den påståtte hyrdestunden - som har ført til at Ashton Kutcher og Demi Moore knapt har vært å se sammen den siste måneden - de to ha snakket om alt fra astrologi til politikk, ifølge Sara.

Kutcher skal ha fortalt sine venner at han har vært forberedt på skilsmisse siden skandalen ble kjent.

- Ashton er knust. Han innrømmet det seksuelle forholdet med Sara til Demi etter at det skjedde. Og Demi tok det naturlig nok svært tungt, men var ikke overrasket ettersom de ikke var sammen på sin seks års bryllupsdag. De har hatt problemer lenge, sa en venn av paret i oktober til Radaronline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er alarmerende tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer