Demi forlot rehab for hemmelig ferie

- Hun er helt innesluttet og snakker bare med en liten gruppe mennesker.

UTE AV REHAB: Demi Moore fotografert like før hun la seg inn på behandlingshjemmet i slutten av januar. Nå er hun ute av hjemmet igjen, og har dratt på ferie.  Foto: All Over Press
UTE AV REHAB: Demi Moore fotografert like før hun la seg inn på behandlingshjemmet i slutten av januar. Nå er hun ute av hjemmet igjen, og har dratt på ferie. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Demi Moore (49) får ikke lenger behandling på Cirque Lodge i Utah, skriver E! News.

Skuespillerinnen la seg inn på behandlingshjemmet i januar for å få hjelp til å hanskes med spiseforstyrrelser og avhengighet.

Etter at hun forlot fasiliteten, skal hun ha dratt på ferie på et hemmelig sted. Moores talsperson ønsket ikke å kommentere utviklingen overfor Us Weekly.

- Hun har ikke noe hastverk med å komme tilbake til Los Angeles. Hun er helt innesluttet og snakker bare med en liten gruppe mennesker, sier en kilde til Us Weekly.


Blant andre kjendiser som har vært lagt inn på Cirque Lodge er Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen og Eva Mendes.

Moores beslutning om å legge seg inn kom etter at hun ble lagt inn på sykehus 23. januar. Etter bruddet med Ashton Kutcher i november har livet hennes vært en sammenhengende krise.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Droppet datterens 18-årsdag