- Demi er knust over å ha mistet kontakten

Superstjernens døtre er lei av å måtte passe på moren sin.

NEDBRUTT: Hollywood-stjernen Demi Moore har slitt med depresjon og rusproblemer siden ekteskapet med Ashton Kutcher brast i høst. 50-åringen, som også er blitt svært tynn, spiller for tiden inn filmen «Very Good Girls» i New York. Skuespilleren gjor Foto: All Over Press
NEDBRUTT: Hollywood-stjernen Demi Moore har slitt med depresjon og rusproblemer siden ekteskapet med Ashton Kutcher brast i høst. 50-åringen, som også er blitt svært tynn, spiller for tiden inn filmen «Very Good Girls» i New York. Skuespilleren gjor Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at ekteskapet mellom Demi Moore (49) og Ashton Kutcher (34) endte i skilsmisse før jul, har «Striptease»-skjønnheten hatt det svært vanskelig.

Og nå har 49-åringens døtre, som hun har med eksmannen Bruce Willis (57), brutt kontakten med henne. Ifølge RadarOnline har forholdet mellom mor og døtre knaket i sammenføyningene etter en rekke krangler den siste tiden.

- Demi er helt ute av seg over situsjonen. Hun har ikke snakket med Scout, Rumer eller Tallulah på flere uker nå, de vil ikke svare på noen av telefonene, e-postene eller tekstmeldingene hennes, sier en kilde nær familien til RadarOnline.

En svært nedbrutt Demi Moore ble behandlet for rusmisbruk et par måneder etter bruddet. Skuespilleren, som har sett svært tynn ut siden skilsmissen, skal også slite med å holde seg edru.

Og nå føler hennes tre døtre, som har støttet og hjulpet moren, at de trenger litt avstand fra alt dramaet i livet hennes.

- Jentene har kuttet all kontakt med Demi, og hun er fullstendig knust på grunn av det. Hun har begynt å jobbe igjen og prøver å ta seg sammen, men dette er en svært tøff tid for Demi, fortsetter kilden.

Trebarnsmoren spiller for tiden inn filmen «Very Good Girls», noe som forhåpentligvis kan få oppmerksomheten hennes bort fra alle problemene i privatlivet.

Demi Moore har døtrene Rumer (23), Scout LaRue (20) og Tallulah Belle (18) med Bruce Willis, som hun var gift med fra 1987 og til 2000.

Hun giftet seg med «That 70's Show»-kjekkasen Ashton Kutcher i 2005, men de ble separert i november 2011. Kutcher blir Moores tredje eksmann - i 1980 giftet hun seg med sangeren Freddy Moore (61), et ekteskap som tok slutt i 1985.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste den halvnakne sannheten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer