Demi droppet datterens 18-årsdag

En person manglet da Tallulah Willis feiret bursdagen.

<strong>FEIRET UTEN MAMMA:</strong> Tallulah Willis feiret 18-års dagen sin med brask og bram søndag, men savnet nok moren Demi Moore, som for tiden er til behandling for spiseforstyrrelser og rusavhengighet i Utah. Foto: All Over Press
FEIRET UTEN MAMMA: Tallulah Willis feiret 18-års dagen sin med brask og bram søndag, men savnet nok moren Demi Moore, som for tiden er til behandling for spiseforstyrrelser og rusavhengighet i Utah. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Filmstjernen Demi Moore (49) har slitt med vekttap og depresjoner etter at hennes ekteskap med skuespillerkollegaen Ashton Kutcher gikk i oppløsning i november.

Søndag ble det kjent at Demi ikke har vært å se siden januar, etter at hun la seg inn til behandling på den eksklusive klinikken Cirque Lodge i Utah.

Der sitter hun nærmest i total isolasjon og en av de som fikk merke følgene av Demis nye liv, var datteren Tallulah Willis.


Tallulah som sammen med sine søstre Rumer og Scout er resultat av Demis tidligere ekteskap med actionstjernen Bruce Willis, feiret sin store dag i farens hjem i Beverly Hills med brask og bram.

Men tankene på moren - som ifølge People skal ha blitt behandlet både for spiseforstyrrelser og rusavhengighet under oppholdet i Utah la nok en demper på feireingen.

Bruce Willis skal flere ganger ha oppfordret eks-kona til å søke hjelp før hun la seg inn til behandling.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ikke blitt sett siden januar

Her ankommer Rumer Willis søsterens bursdagsselskap. Se video!


[obj:media:10699]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer