Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Delte vill kjærlighetserklæring til hverandre

Superparet markerer to år som kjærester med brask og bram.

HETT PAR: Alex og Jennifer har blitt et av Hollywoods heteste par de siste to årene. Her sammen i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix
HETT PAR: Alex og Jennifer har blitt et av Hollywoods heteste par de siste to årene. Her sammen i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er hele to år siden Hollywood fikk et nytt stjernepar, da Jennifer Lopez (49) og Alex «A-Rod» Rodriguez (43) ble kjærester.

Kjærligheten blomstrer stadig mellom dem, og denne uken erklærte de sin kjærlighet for hverandre foran hele verden.

To år som kjærester

I hvert sitt lange innlegg på sine respektive Instagram-profiler, i anledning sin toårsdag som kjærester, klarte verken Jennifer eller «A-Rod» å holde tilbake sine sterke følelser for hverandre.

«To år med latter, to år med glede. To år med eventyr, med spenning, lærdom og ekte vennskap. Og så mye kjærlighet!! Du gjør verden min til et vakrere, tryggere og mer stabilt sted ... Midt oppi våre hektiske liv får du meg til å føle meg som en tenåring igjen», skriver «On The Floor»-sangeren, og fortsetter:

«Hver gang jeg tror jeg har lært deg å kjenne, så overrasker du meg på de mest fantastiske måter og minner meg på hvor heldig jeg er som har funnet deg. Dette er vår tid. Jeg elsker deg, mann».

- Vanskelig å beskrive

Til den varme teksten har 49-åringen lagt ved en rekke bilder fra parets kvalitetstid sammen i løpet av de siste to årene.

Også baseballspilleren har tatt til sosiale medier for å uttrykke sin kjærlighet.

«Jeg kan ikke tro at det har gått to år. Bare 730 dager, som har flydd forbi, men det føles som vi har vært sammen bestandig. Vi er ment for hverandre og hvor mye du betyr for meg kan ikke forklares med ord», skriver «A-Rod».

NEW YORK: Mange av de største kjendisene var tilstede da den årlige TIME 100-gallaen ble holdt i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Fra baseballkamper til å reise verden rundt, og til shows i Las Vegas. Vi har gjort alt sammen og hvert eneste øyeblikk med deg verdsetter jeg høyt. Hvor veien vil ta oss videre vet vi ikke, men det er ingen andre jeg heller ville hatt ved min side. Reisen har akkurat startet og jeg gleder meg til hva vi har i vente», fortsetter han.

FORELSKET: De to turtelduene har vært på en rekke røde løpere sammen de siste to årene. På samtlige av dem ser de svært forelsket ut og klarer nesten ikke holde fingrene fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: De to turtelduene har vært på en rekke røde løpere sammen de siste to årene. På samtlige av dem ser de svært forelsket ut og klarer nesten ikke holde fingrene fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har barna i fokus

Også resten av familien skal komme svært godt overens - noe som er en stor lettelse for de to turtelduene.

- Vi elsker hverandre og vi elsker livet vårt sammen. Det spennende med kjærligheten vår er at vi begge er veldig klar over hvor heldige vi er som har funnet hverandre, fortalte Jennifer Lopez i et intervju med People like før jul.

Det er ofte vanskelig for barn når foreldre finner nye partnere, og da duoen forelsket seg, og innså at de ønsket å satse på hverandre, var det svært viktig at ungene deres skulle føle seg komfortable med forholdet.

Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (10) fra ekteskapet med Marc Anthony (50), så har Rodriguez døtrene Natasha (14) og Ella (10) med sin ekskone, Cynthia Scurtis (46).

Til deres store glede gikk det over all forventning å introdusere dem for hverandre.

ROMANTISKE: Selv etter to år er Jennifer og Alex tilsynelatende stormforelsket i hverandre. Foto: NTB Scanpix
ROMANTISKE: Selv etter to år er Jennifer og Alex tilsynelatende stormforelsket i hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Barna er så fantastiske og åpne for kjærlighet og nye venner, skryter Lopez, som både titt og ofte deler koselige bilder og videosnutter fra familielivet med fansen på sosiale medier.

- Jeg var veldig kjærlig mot hans barn og han var utrolig kjærlig og aksepterende ovenfor mine, så de omfavnet hverandre med det samme. De var typisk: «Jeg får en bonusbror og -søster å henge med, og det er kjempegøy».

«A-Rod» er også strålende fornøyd med hvordan familiene har klikket perfekt.

- Barna våre er blitt bestevenner og det holder oss begge jordnære og takknemlige. Vi kunne ikke bedt om noe mer enn at alle fire ville gå så godt overens som de gjør.

Vil gifte seg

Tidligere har det ikke gått helt på skinner i kjærligheten for artisten. Det ene forholdet etter det andre har gått i vasken, og Lopez har tre oppløste ekteskap og en brutt forlovelse bak seg.

Forholdet til Rodriguez har hun derimot troen på.

- Dette er en annerledes og moden type kjærlighet. Vi er begge kommet til et sted i livet hvor vi har jobbet mye med oss selv, og vi ønsker å gjøre dette på den sunne måten, forklarte hun, og la til:

- Jeg har hastet inn i tre ulike ekteskap. På dette tidspunktet ønsker jeg å være sikker.

I oktober begynte ryktene å svirre om at duoen hadde forlovet seg i hemmelighet. Da la nemlig «A-Rod» ut en video av sin kjære, der en massiv diamantring kom godt til syne.

I november bidro de ytterligere til å fyre opp under spekulasjonene, da de ble observert hånd i hånd i et eksklusivt designdistrikt i Miami.

En kilde fortalte til kjendisnettstedet Page Six at paret tilbrakte en halvtime inne på den eksklusive smykkebutikken Cartier, og at de forlot lokalet med smil fra øre til øre.

Verken Jennifer eller Alex bekreftet eller avkreftet forlovelsesryktene, men i intervjuet med People sa tvillingmoren følgende:

- Vi tenker på om vi vil gifte oss, men det vil skje naturlig når det er ment å skje.

Vis mer

LES OGSÅ: «Ex on the beach»-stunt skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer