Linni Meister:

Delte video med Hollywood-stjerne

- Ante ikke hvem det var, sier Linni Meister.

MØTTE STJERNE: Linni Meister traff på Hollywood-stjerna Manu Bennett denne uken. Nå forteller hun hvordan. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
MØTTE STJERNE: Linni Meister traff på Hollywood-stjerna Manu Bennett denne uken. Nå forteller hun hvordan. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken overrasket tv-profil Linni Meister (34) mange da hun delte en video av seg selv og Hollywood-stjernen Manu Bennett (50).

Sistnevnte har markert seg i filmer som «Hobbiten» og «30 Days of Night», men Meister kan avsløre at hun ikke ante hvem stjernen var.

- Det var veldig random at vi møttes. Jeg var ute for å feire kolleksjonen min for MyMuse med sjefen min og ei venninne, og så møtte vi Emil Meek, forteller Meister, og legger til at det var Meek som introduserte skuespilleren for henne.

- De fortalte at de var her for å være med i en skjeggreklame som de skulle spille inn.

DUETT: Linni Meister sang duett med Hollywood-stjernen, men visste ikke hvem han var til å begynne med. Foto: Privat
DUETT: Linni Meister sang duett med Hollywood-stjernen, men visste ikke hvem han var til å begynne med. Foto: Privat Vis mer

Måtte «google» stjernen

Meister og hennes venninner fortalte at de hadde tenkt seg videre på karaokeutestedet Syng, og fikk følge av gutta.

- De var superhyggelige, alle som var der. Det var jordnære folk, forteller hun videre.

Selv om Bennett for mange er et kjent navn, visste altså Meister overhodet ikke hvem han var og måtte google ham gjennom kvelden.

STJERNEMØTE: Hollywood-stjernen Manu Bennett er ifølge Linni Meister i Norge for å spille inn en skjeggreklame. Her på den røde løperen i San Diego for fem år siden. Foto: Rob Latour / REX / Shutterstock / NTB
STJERNEMØTE: Hollywood-stjernen Manu Bennett er ifølge Linni Meister i Norge for å spille inn en skjeggreklame. Her på den røde løperen i San Diego for fem år siden. Foto: Rob Latour / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

- Jeg syntes det var kult da jeg skjønte hvem han var, men jeg glemte navnet hans hele tiden, sier hun lattermildt.

Men noen flørt med den 50 år gamle stjernen var det ikke. De sang en duett sammen, og Meister kan fortelle at hun fremdeles er singel og fokuserer på å være en god mamma for sønnen Dennis, og på karrieren sin.

TAR TIL TÅRENE: Linni Meister bryter sammen i tårer i TV3-serien «Kjendismødre». Video: TV3 / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Brøt forlovelsen

Etter fire år ble 34-åringen singel tidligere i år, da hun avslørte at hun og den elleve år yngre forloveden Niklas Tangen Klein hadde gått hver til sitt.

- Vi fant ut at vi trengte en pause. Vi er fortsatt veldig gode venner, og det er ingen nye involvert, sa hun til Se og Hør i juli.

Meister la ikke skjul på at samlivsbruddet har vært tøft, og understreket at hun fortsatt er svært glad i eksen.

- Det er ikke bare et brudd for Niklas og meg. Dennis har jo også hatt en trygg bonuspappa på hjemmebane, og jeg vet at de vil fortsette å ha god kontakt, sa Meister til Se og Hør.

Den kjente TV-personligheten og Tangen Klein hadde som nevnt vært et par siden 2016, og i august 2017 ble det kjent at sistnevnte hadde gått ned og fridd til Meister på en romantisk ferietur til Ibiza.

RØRT: Det ble emosjonelt da Charter-Svein leste opp en tale han hadde skrevet til bestevenninnen Linni Meister i «Charterfeber». Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

Paret hadde i utgangspunktet planlagt å gifte seg på et slott i Sverige, men tidligere i år ble det kjent at bryllupsplanene hadde blitt lagt på is.

- Dette er noe som absolutt ikke haster for vår del. Vi er fortsatt på stedet hvil når det gjelder planleggingen, da det har vært turbulente tider som har gjort at vi rett og slett har satt det på vent, fortalte Meister i mars.

Dette var for øvrig ikke første gang Meister og Tangen Klein brøt forlovelsen. I et intervju med Se og Hør i april 2019, kunne eksparet nemlig røpe at de hadde brutt forlovelsen hele tre ganger - i skjul.

Meister fortalte den gang til bladet at det første bruddet fant sted kort tid etter forlovelsen på ferieøya Ibiza i 2017, og at andre gangen var dagen før hun skulle opptre på «Allsang på grensen». Det siste bruddet skjedde i jula 2018, før de i juli altså gikk hver til sitt.

LES OGSÅ: Dette har ikke skjedd på 30 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer