IKKE SJENERT: 21-åringen er kjent for å vise frem kroppen og amerikanske medier skriver at det kanskje er på tide å kle på seg.  Foto: REX/Patric Fouad/All Over Press
IKKE SJENERT: 21-åringen er kjent for å vise frem kroppen og amerikanske medier skriver at det kanskje er på tide å kle på seg. Foto: REX/Patric Fouad/All Over PressVis mer

Delte toppløsbilde på Instagram

Miley Cyrus overrasket fansen med vågal selfie.

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (21) elsker å dele sitt privatliv på sosiale medier, men kanskje gikk hun litt for langt da hun lørdag publiserte et toppløsbilde på Instagram?

Popstjernen var i ferd med å ta en dusj da hun bestemte seg for å forevige øyeblikket med en selfie. Bildet er tatt i speilet og Miley poserer i bare trusen. Mobilen dekker over deler av brystene mens hun har plassert en liten blekksprut over venstre brystvorte.

«We won’t stop»-stjernens tunge er stukket ut, håret står rett til vers, og kunne minne om Cameron Diaz berømte frisyre fra filmen «Alle elsker Mary».

Å vise hud er ikke noe nytt for den omdiskuterte popstjernen som er kjent for sine minimale antrekk og vågale sceneshow. Nettstedet Contactmusic skriver at de nå er lei av å se blondinens kropp og at det er mer oppsiktsvekkende dersom hun kler på seg.

- Vær så snill Miley, dekk deg til! Det begynner å bli slitsomt og det er noen ting i livet du ikke trenger å dele. Et toppløsbilde før du hopper i dusjen er en av dem, skriver nettsiden.

Men det spørs om Miley lytter til rådet. Hun oppdaterer gjerne fansen om hva hun driver med til enhver tid og da hun gjestet Oslo i slutten av mai delte hun flere bilder fra besøket på Instagram.

Se Mileys Norges-bilder her!

LES OGSÅ: - Hun sang «fuck you» til en pappfigur av Selena