Pink:

Delte toppløsbilde av seg selv sammen med datteren

Pink er gravid med barn nummer to - og svært stolt av det.

GRAVID: Pink er for tiden høygravid og venter sitt andre barn. Foto: Scanpix
GRAVID: Pink er for tiden høygravid og venter sitt andre barn. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske artisten Pink (37), født Alecia Beth Moore, venter for tiden sitt andre barn sammen med ektemannen Carey Hart (41).

Dette feiret hun med å dele et bilde av seg selv toppløs, sammen med datteren på Instagram.

På bildet som ble lagt ut mandag sitter Pink og ser smilende ned på sin høygravide mage, mens datteren Willow (5) holder sine små hender rundt mammas mage.

💫the snuggle is real 📷 :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

Et bilde publisert av P!NK (@pink)

Vedlagt under bildet skrev Pink «Kosen er ekte».

Også selve graviditeten ble kunngjort på Instagram. For selv om barnet snart kommer klarte Pink å holde det skjult ganske lenge.

Det var i november Pink la ut et bilde på Instagram med stor mage hvor hun skrev «Overraskelse», da også sammen med datteren.

Surprise!

Et bilde publisert av P!NK (@pink)

Ble foreldre for første gang i 2011

Pink kunne først juble av babyglede i juni 2011 da hun ble mamma for første gang.

Popstjernen annonserte selv den glade nyheten via sin Twitter-side.

- Vi er i ekstase over å ønske vår nye sunne og vakre datter Willow Sage Hart velkommen til verden. Hun er vakker, akkurat som faren, skrev Pink.

Pink og Carey Hart har ofte vist seg ute på tur med sitt lille sjarmtroll, og foreldrerollen har gav tydeligvis mersmak.

- Jeg vil ha fem barn og jeg vil adoptere. Vi har tatt til oss fire hjemløse hunder og vil gjerne hjelpe noen barn også.

- Hvor fantastiske er ikke Brad og Angelina?

- Jeg skjønner ikke hvordan de får det til. Jeg har ett barn og er utslitt, men gjør ikke en sekstendedel av hva den kvinnen gjør. Jeg vil ikke ha 18 barn. Jeg vil ha fem. Og Carey er helt med på det, fortalte Pink i et intervju med magasinet Celebs on Sunday, ifølge Contactmusic.com.

TRE BLIR TIL FIRE: Om kort tid blir den lille familien på tre utvidet til fire. Det gleder de seg til. Foto: Scanpix
TRE BLIR TIL FIRE: Om kort tid blir den lille familien på tre utvidet til fire. Det gleder de seg til. Foto: Scanpix Vis mer

I januar år feiret Pink (36) ti år som kona til den tidligere motocross-stjernen Carey Hart (40).

Paret giftet seg i Costa Rica i 2006, men tidligere i år avslørte sangfuglen at selv om hun er veldig glad i mannen sin, så krangler de mye og de må jobbe hardt for å klare å holde sammen som ektepar.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, har hun tidligere sagt til talkshow-verten Ellen DeGeneres, ifølge E!News.com.

LES OGSÅ: Baker lussekatter med brystmelk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer