Delte toppløs-bilde med fansen

Den vakre «One Tree Hill»-stjernen Sophia Bush overrasket følgerne sine med dristig Instagram-post.

GJENGEN: Sophia (ytterst t. v.) er best kjent for sin rolle som forfengelige, men godhjertede Brooke Davis i tenåringsserien "One Tree Hill".
GJENGEN: Sophia (ytterst t. v.) er best kjent for sin rolle som forfengelige, men godhjertede Brooke Davis i tenåringsserien "One Tree Hill". Vis mer

SEOGHØR.NO: De aller fleste kjenner Sophia Bush (32) som forfengelige, men godhjertede Brooke Davis i tenåringsprogrammet «One Tree Hill» som sluttet i 2012.

I dag har hun hovedrollen i TV-serien «Chicago P. D».

De siste årene har brunetten også fått oppmerksomhet for å sette sine hjertesaker på dagsordenen; blant annet støtter Bush miljøprosjektet Global Green og organisasjonen Pencils of Promise som bygger skoler i fattige land.

Denne uken er det likevel noe helt annet som har landet skuespillerinnen i søkelyset. Hun la nemlig ut en nokså vågal «selfie» på Instagram!

Saken fortsetter under bildet.

A photo posted by Sophia Bush (@sophiabush) on

LYKKELIGE TIDER: Sophia var gift med kollegaen Chad Michael Murray i kort tid før det kom frem at han hadde hatt en affære med Paris Hilton. Foto: Scanpix
LYKKELIGE TIDER: Sophia var gift med kollegaen Chad Michael Murray i kort tid før det kom frem at han hadde hatt en affære med Paris Hilton. Foto: Scanpix Vis mer

På bildet holder Bush den nyeste utgaven av bladet Entertainment Weekly over brystene, mens hun tydelig gjenskaper coveret med munnen åpen og de lysebrune lokkene tilfeldig spredt rundt seg.

Under bildet skrev hun en spøkefull beskjed til cover-jenta, komiker Amy Schumer (33):

«Lokal singel nær deg, @amyschumer. Ring meg.»

Etter at hun brøt med kjæresten Dan Fredinburg i fjor, har Bush vært singel. Tidligere har hun datet to av sine «One Tree Hill»-kollegaer.

Saken fortsetter under bildet.
Hun forlovet seg med Chad Michael Murray (33) i mai 2004 og de to giftet seg året etter. I september 2005, etter bare fem måneder som ektepar, annonserte stjernene at de skulle skilles.

I ettertid har det kommet frem at Murray hadde en affære med hotellarving Paris Hilton (34).

Senere datet hun Austin Nichols (34), som også var kjæresten hennes på TV-skjermen, av og på i fire år. Paret gjorde det slutt for godt i 2012.

LES OGSÅ: Se hvem som er gjenforent!