Johannes Høsflot Klæbo:

- Delte soverom med bestemor

Dette visste du neppe om skistjernen.

OVERRASKET: Johannes Høsflot Klæbo overrasket mange da han gjestet talkshowet til Else Kåss Furuseth. Foto: NTB
OVERRASKET: Johannes Høsflot Klæbo overrasket mange da han gjestet talkshowet til Else Kåss Furuseth. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Nylig var langrennsløper Johannes Høsflot Klæbo (25) gjest i «Kåss til kvelds» på NRK.

De fleste er mest vant til å se skistjernen med ski på beina, men den lørdagen satte han seg godt til rette i sofaen til Else Kåss Furuseth (41), klar for å snakke om mer private ting enn bare det som skjer i skisporet.

I løpet av sendingen kom han med noen private avsløringer som så ut til å treffe godt hos publikumet som var til stede - og som få antakeligvis har visst om.

SAMBOER: Langrennsløper Johannes Høsflot Klæbo hadde flyttet sammen med kjæresten sin. Da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» lettet han på sløret om hvordan det er å være samboer. Foto: TV 2 Vis mer

- Altfor lenge

Kåss Furuseth hadde nemlig nøstet litt opp i fortiden til 25-åringen, og i fellesskap ble det avslørt at han som ung faktisk spilte instrument.

Klæbo ble umiddelbart ganske rødmende da han forsto hva som kom, men han endte altså opp med å måtte innrømme at han har spilt Cello.

Komikeren og programlederen var rask til å spørre skistjernen hvor lenge han holdt på med instrumentet.

- Altfor lenge. Jeg har spilt Cello i ti år, røpet Klæbo og mottok både applaus og latter, før han fulgte opp:

- Jeg var veldig dårlig, jeg håper ikke du har noe her nå.

Selvfølgelig hadde Kåss Furuseth et klipp på lur, og videoen ble tatt imot med stor latter fra salen.

TOK SELFIE: Da løpebrødrene Ingebrigtsen møtte Petter Northug på løpebane for noen år siden klarte de å hisse på seg den tidligere langrennskongen. Video: Petter Northug Jr. / YouTube Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås Vis mer

Delte seng med bestemor

Dette var derimot ikke den eneste avsløringen Klæbo kunne by på. Mens han satt i sofaen til Kåss Furuseth fortalte han også mer om barndommen sin. Selv om 25-åringen vokste opp i et helt vanlig hus på Byåsen, var det likevel noe som ikke var helt normalt med bosituasjonen hans.

- Frem til jeg var 15 år delte jeg rom og seng, på et vis, med min bestemor, avslørte Klæbo i NRK-programmet.

Han fortalte videre at det var en køyeseng, og at han lå øverst og bestemoren nederst. Skulle han ha besøk av kompiser, ga han bort sin egen soveplass og la seg ved siden av bestemoren.

Klæbo innrømmet at han var sinnssykt glad da han som 16-åring fikk kjellerstue og dermed også en bestemor-fri soveplass.

Se og Hør har vært i kontakt med Johannes Høsflot Klæbos pappa og manager, Haakon Klæbo, som så langt ikke har hatt anledning til å kommentere saken.

LES OGSÅ: - Jeg har grått mine tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer