Kate Hudson:

Delte sjeldent bilde

Skuespillerens seneste blinkskudd skal ha vært vanskelig å komponere.

SJELDENT: Kate Hudsons nyeste Instagram-bilde viser en sjelden situasjon i familiens husholdning. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SJELDENT: Kate Hudsons nyeste Instagram-bilde viser en sjelden situasjon i familiens husholdning. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Kate Hudson (41) har siden 2017 vært sammen med skuespilleren Danny Fujikawa (34). Førstnevnte er en flittig Instagram-bruker og gir stadig fansen et innblikk i familielivet.

Hudson er stolt mor av barna Rani (2), Bingham «Bing» (9) og Ryder (16), og deler ofte bilder av de tre i sosiale medier. «Mor» er for øvrig også den første tittelen hun er oppført som i sin Instagram-bio.

Stjernen avslører derimot at det er nærmest umulig å fange et bilde der alle tre barna er samlet. I stjernens nyeste Instagram-bilde ser det imidlertid ut som mirakelet har inntruffet.

Sjelden begivenhet

Den yngste i familieflokken, Rani, har Hudson sammen med sin nåværende kjæreste, Fujikawa. De to eldre guttene har hun fra to tidligere forhold. Men «Almost Famous»-stjernen legger ikke skjul på at de strenge husreglene gjelder for alle under samme tak.

PÅ FESTPREMIERE: Petter Nyquist tok med familien på festpremiere på «Flåklypa - Månelyst» søndag. Der kunne han blant annet fortelle at han som far oppdrar barna på samme måte som han selv ble oppdratt. Reporter: Kine Falch Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

- Det handler om hva man er berettiget, og så er det hvilke privilegier man har. Det eneste man er berettiget er et tak over hodet, mat og min kjærlighet. Alt annet er et privilegium, og jeg kommer til å fjerne det øyeblikkelig om man ikke respekterer mitt hjems moralske kompass, forklarte Hudson til Health i høst.

Hudson er derimot veldig takknemlig for sine barn, og omtaler dem som hennes «livs kjærlighet». Hun elsker også å vise de frem i sosiale medier.

På den nasjonale sønn-dagen i september, delte hun et bilde av sønnene Ryder og Bingham. Under bildet står det blant annet: «Stole my heart from the first ultra sounds.»

Det er likevel et nyere bilde som får fansen til å smelte. Tirsdag publiserte nemlig 41-åringen et bilde der alle tre barna er samlet foran en telefon.

«Tok dem igjen! Tre i ett bilde», skriver Hudson under bildet av Rani, Ryder og Bingham. Hun legger også til emneknaggene #TakkGudForFacetimes og #OnceInABlueMoon, for å signalisere at bildet er en sjelden begivenhet.

Snikfotograf

Det er langt ifra første bildet man har fått se av de tre barna, men det forrige Instagram-bildet av den samlede flokken kan dateres tilbake til 15. juli.

Også da er Hudson overrasket over å ha fanget et blinkskudd av alle tre i ett og samme bilde. Under bildet skriver hun nemlig: «Fikk endelig alle tre til å se-ish», for å understreke vanskelighetsgraden av å komponere familiebildet.

Trebarnsmoren er åpenbart en stor fan av å dele familiebilder i sine sosiale medie-kanaler, men hun bruker imidlertid en forholdsvis ukonvensjonell måte for å tilegne seg det perfekte bildet.

I juni innrømte nemlig «Golden Globe»-vinneren at hun tar snikbilder av sønnene sine for å så kunne dele de på Instagram.

«Jeg må snike meg for å ta bilder», fortalte filmstjernen på Instagrams Story-funksjon, idet hun fotograferte den sovende sønnen, Ryder.

Morsrollen

Hudson ble mor for første gang i 2004 da hun fødte eldstesønnen Ryder. 12 år etter fikk hun sitt mellomste barn, Bingham «Bing», og i 2018 kunne hun ønske velkommen til datteren Rani Rose.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell (36) lever av å selge nakenbilder på nettestedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Da filmstjernen ble mor til sitt første barn var hun 24 år gammel, noe hun selv anser som en ung alder for å skaffe barn.

- Jeg var veldig ung da jeg fikk Ryder. Så vårt forhold har alltid vært litt uvanlig. Jeg mener, vi står hverandre nær og jeg er moren hans. Manerer, høflighet og takknemlighet er veldig viktig for meg. Men jeg er en ganske vill mamma, fortalte hun til InStyle magazine i 2016.

Ryders far, Chris Robinson (53), er kjent fra bandet «The Black Crowes», og var gift med Hudson fra 2000 til 2007. Sønnen Bingham har hun sammen med en annen musiker, nemlig formannen i bandet «Muse», Matt Bellamy (41).

Samtidig som det kan være utfordrende å oppdra tre barn med forskjellige fedre, fortalte en kilde til Us Weekly at 41-åringen vektlegger sin førstefødtes relasjon med faren.

«Chris bor i nord-California, men besøker Kate fordi hun støtter at Ryder skal ha en positiv relasjon med faren sin.» forklarer kilden.

LES OGSÅ: Utelukker ikke et fjerde barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer