Demi Moore:

Delte sjeldent bilde sammen

Bruce Willis ble diagnostisert med Afasi tidligere i år - det har ført familien nærmere hverandre.

EKSPAR: Det tidligere superparet Bruce Willis og Demi Moore har beholdt det gode vennskapet. Foto: AP Photo/Patric Picot)
EKSPAR: Det tidligere superparet Bruce Willis og Demi Moore har beholdt det gode vennskapet. Foto: AP Photo/Patric Picot) Vis mer
Publisert

Skuespillerne Bruce Willis (67) og Demi Moore (60) giftet seg i 1987, men skilte lag i 2000. Til tross for bruddet har Willis og Moore bevart et nært vennskap, som også nye partnere er blitt innlemmet i etter som de er kommet og gått.

Eksparet har ved flere anledninger snakket varmt om hverandre i etterkant av skilsmissen, og er et av Hollywoods mest strålende eksempler på at man kan få til å fungere, selv etter et brudd.

Det kommer også tydelig frem da den 60 år gamle skuespillerinnen nylig tok til bildedelingstjenesten Instagram for å dele et sjeldent bilde av seg selv, sammen med sin tidligere ektemann Bruce Willis, og deres tre døtre Rumer (34), Scout (31) og Tallulah (28).

Bruce nåværende kone var for øvrig også med på det festlige bildet.

Etter alt å dømme, var den moderne storfamilien samlet forrige uke, da det tidligere ekteparets yngste datter, la ut et bilde med sine stolte foreldre.

- Har ikke lenge igjen

Tidligere i år ble det kjent at «Die Hard»-skuespillerne pensjonerte seg fra sin mangeårige karriere - dette grunnet den nedslående beskjeden om at Willis hadde blitt diagnostisert med afasi - en språkforstyrrelse som påvirker ens kognitive funksjon og evne til å snakke og forstå kommunikasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.