Demi Moore:

Delte sjeldent bilde sammen

Bruce Willis ble diagnostisert med Afasi tidligere i år - det har ført familien nærmere hverandre.

EKSPAR: Det tidligere superparet Bruce Willis og Demi Moore har beholdt det gode vennskapet. Foto: AP Photo/Patric Picot)
EKSPAR: Det tidligere superparet Bruce Willis og Demi Moore har beholdt det gode vennskapet. Foto: AP Photo/Patric Picot) Vis mer
Publisert

Skuespillerne Bruce Willis (67) og Demi Moore (60) giftet seg i 1987, men skilte lag i 2000. Til tross for bruddet har Willis og Moore bevart et nært vennskap, som også nye partnere er blitt innlemmet i etter som de er kommet og gått.

Eksparet har ved flere anledninger snakket varmt om hverandre i etterkant av skilsmissen, og er et av Hollywoods mest strålende eksempler på at man kan få til å fungere, selv etter et brudd.

Vis mer

Det kommer også tydelig frem da den 60 år gamle skuespillerinnen nylig tok til bildedelingstjenesten Instagram for å dele et sjeldent bilde av seg selv, sammen med sin tidligere ektemann Bruce Willis, og deres tre døtre Rumer (34), Scout (31) og Tallulah (28).

Bruce nåværende kone var for øvrig også med på det festlige bildet.

Etter alt å dømme, var den moderne storfamilien samlet forrige uke, da det tidligere ekteparets yngste datter, la ut et bilde med sine stolte foreldre.

- Har ikke lenge igjen

Tidligere i år ble det kjent at «Die Hard»-skuespillerne pensjonerte seg fra sin mangeårige karriere - dette grunnet den nedslående beskjeden om at Willis hadde blitt diagnostisert med afasi - en språkforstyrrelse som påvirker ens kognitive funksjon og evne til å snakke og forstå kommunikasjon.

Ifølge en kilde Radaronline har snakket med, hevdes det at familien trolig har kommet nærmere hverandre i kjølvannet av Willis sykdom.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

- Demi har vært i konstant kontakt med eksmannen og kona hans. Hun benytter enhver anledning hun kan til å tilbringe tid med ham. Hun vet at han ikke har så altfor lenge igjen, og tar vare på de øyeblikkene de kan få sammen som en familie., uttalte kilden.

LES OGSÅ: En vanskelig tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer