Delte sjeldent bilde med fansen

Romantikken blomstrer for Ashton Kutcher og Mila Kunis.

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble det kjent at Ashton Kutcher (35) og Mila Kunis (29) var blitt et par, etter å ha vært venner i hele 14 år.

Denne uken delte kjekkasen et intimt bilde av seg selv og sin kjære på det sosiale nettstedet Twitter, hvor turtelduene kysser under neon-lys av ordet «Sun» - og humoristisk som Kutcher er skrev han: «Sunset #nofilter» til bildet:

 

I helgen deltok paret i bryllupet til Milas eldre bror Michael i Florida, og Ashton og Mila så selv ut som et brudepar under festlighetene - hun var nemlig ikledd en pudderrosa kjole og holdt en blomsterbukett i hånden, mens han var nyfrisert og dresset opp i smoking.

Mila var brudepike, mens Ashton var brudesvenn.

- De så svært forelsket ut! Nå og da kastet Mila forelskede blikk mot sin kjære. Ashton var veldig støttende, og koste seg i lag med Mila og resten av familien hennes, forteller en kilde til E!News, som har eksklusive bilder av paret fra bryllupsfesten (ekstern lenke).

Spørsmålet er nå når Mila og Ashton selv bestemmer seg for å gå til alters.

I slutten av november ble endelig skilsmissen mellom Ashton og Demi Moore (51) klar - etter hele to år - og det er nå fritt fram for 35-åringen å gå ned på kne.

Og skal vi tro en kilde britiske The Sun har vært i kontakt med er det ikke snakk om lang tid før det skjer:

- De er begge fornøyde med at papirene er signert og at saken er i advokatenes hender. Så Ashton kan fri til Mila. Begge to ønsker å gifte seg og få barn sammen, fortalte kilden etter at skilsmissepapirene var signert tidligere i høst.

Mila og Ashton ble kjent med hverandre da de begge fikk roller i TV-serien «That '70s show» i 1998 - som også ble deres store gjennombrudd.

LES OGSÅ: Demi og Ashton sammen igjen