Julia Roberts:

Delte sjeldent bilde av tvillingene

- 17 av de fineste årene i livet mitt.

EKTEPAR: Julia Roberts og Danny Moder har tre barn sammen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
EKTEPAR: Julia Roberts og Danny Moder har tre barn sammen. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 19 år har Hollywood-stjernen Julia Roberts (54) vært gift med filmfotografen Danny Moder (52). Sammen har de tvillingene Hazel og Phinnaeus «Finn» (17), samt sønnen Henry (14).

Ekteparet har holdt en svært lav profil i mediene. De stiller nesten aldri opp på offentlige arrangementer sammen og skjermer jevnt over godt rundt sitt og barnas privatliv.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

«Rakkerunger»

Derfor var nok overraskelsen stor for mange da både Roberts og Moder i helgen delte bilder av tenåringene på sosiale medier.

Anledningen var tvillingenes 17-årsdag.

«Pretty Woman»-stjernen nøyde seg med et «throwback» bilde av seg selv og barna som nyfødte.

«17 av de fineste årene i livet mitt», har hun skrevet som tekst.

Moder har på sin side delt et nyere bilde av bursdagsbarna.

«Disse rakkerungene … fyller 17 i dag. Tusen takk for at dere har hjulpet meg gjennom farsrollen», lyder hyllesten.

Dette er imidlertid ikke første gangen paret overrasker. I sommer dukket nemlig Moder opp med datteren som date på rød løper under Filmfestivalen i Cannes.

FAR OG DATTER: Hazel debuterte på rød løper i Frankrike i juli. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
FAR OG DATTER: Hazel debuterte på rød løper i Frankrike i juli. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer

Roberts og ektemannen traff hverandre under innspillingen av filmen «Meksikaneren» i 2000, men da var de begge i andre forhold.

Roberts var på tidspunktet kjæreste med skuespiller Benjamin Bratt (57), mens Moder var gift med makeup-artisten Vera Steimberg (48). Året etter ble Moder og Steimberg offisielt skilt, og i 2002 giftet trebarnsforeldrene seg i en romantisk seremoni på Roberts ranch i New Mexico.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

«Favorittmennesket mitt»

Roberts har i etterkant hevdet at hun ikke var årsaken til bruddet mellom Moder og ekskona.

- Han fant ut av alt dette på egen hånd, uten og borte fra meg. Og jeg fant ut av ting i livet mitt på egen hånd. Jeg tror det er den eneste grunnen til at vi til slutt kunne bli forelsket i hverandre og være sammen, fortalte hun i 2003 til Oprah Magazine.

Til tross for at duoen sjelden uttaler seg om ekteskapet, hender det at de likevel letter litt på sløret.

- Hver dag ektemannen min kommer inn døren er det som en tilbakevendende drøm. Jeg tenker bare: «Åh, han er tilbake», innrømmet Roberts overfor People i 2017.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Hun har tidligere kalt mannen for et fantastisk menneske, og har heller ikke lagt skjul på at de har det veldig gøy sammen.

Da skuespilleren gjestet Gwyneth Paltrows (49) podkast «The goop Podcast» i 2018 snakket hun om hvor sterkt ekteskapet hennes var etter 16 år.

- Frem til den dag i dag, er han virkelig favorittmennesket mitt, sa hun, ifølge US Weekly, og la til at følelsene de har for hverandre bare blir dypere og dypere med tiden.

- Jeg er mer interessert i hva han har å si, eller å høre hans synspunkter enn noen andres. Vi er så heldige på den måten. Vi liker hverandre veldig godt og vi nyter hverandres selskap, skrøt hun.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

LES OGSÅ: Mistet mannen: - Var mitt livs kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer