Céline Dion:

Delte sjeldent bilde av sønnene

Artisten overrasket med nytt bilde av tvillingene.

HEDRET SØNNENE: Sangstjernen Céline Dion feiret tvillingsønnenes bursdag med et sjeldent innlegg på Instagram denne uken. Foto: NTB scanpix
HEDRET SØNNENE: Sangstjernen Céline Dion feiret tvillingsønnenes bursdag med et sjeldent innlegg på Instagram denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneartisten Céline Dion (51) gikk gjennom en svært tøff periode for noen år siden, da hun opplevde å miste både ektemannen René Angélil og broren Daniel til kreft - i løpet av to dager.

Da sorgen rammet i januar 2016, først på ektemannens dødsdag 14. januar og deretter på brorens dødsdag 16. januar - dagen da René skulle ha fylt 74 år, fant Céline utvilsomt stor trøst i sine tre barn.

Slet med å få barn

I løpet av de over 20 årene Céline og René var gift, fikk de sønnene René-Charles (18), Eddy (9) og Nelson (9). Men veien mot å bli trebarnsmor var alt annet enn enkel for 51-åringen.

Før tvillingguttene kom til verden, gjennomgikk sangstjernen seks prøverørsbehandlinger og en spontanabort, ifølge Oprah.com.

HÅND I HÅND: René Angélil og Céline Dion med sønnen René-Charles i mai 2010. Foto: AFP/ NTB scanpix
HÅND I HÅND: René Angélil og Céline Dion med sønnen René-Charles i mai 2010. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

I august 2009 erklærte «My Heart Will Go On»-sangeren at hun og ektemannen ventet sitt andre barn, men så kom kontrabeskjeden. Dions talsperson kunne den gang fortelle at svangerskapet endte med en spontanabort bare ti dager etter at graviditeten var blitt offentliggjort, ifølge The Sydney Morning Herald.

Ekteparet hadde et sterkt ønske om å få flere barn sammen, og våren 2009 uttalte Céline Dion at hun kom til å ta halvannet års pause fra karrieren for å fokusere på å utvide familien. Og - halvannet år senere - kom endelig de to sønnene til verden.

- Dobbelt så mye kjærlighet

Denne uken fylte Eddy og Nelson ni år, og Céline lot ikke datoen passere i stillhet på sosiale medier. Onsdag delte hun et innlegg på Instagram av den temmelig sjeldne sorten, der hun viste frem tvillingsønnene.

Det er ikke ofte stjernen deler bilder av barna med offentligheten, men i anledning sønnenes bursdag gjorde hun altså et unntak.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

På de to bildene kan man tydelig se likheten mellom guttene og deres avdøde far René, og gratulasjonene strømmer inn under fotografiene - som er tatt av Olivier Samson Arcand.

Mamma Céline har også delt en koselig tekst til sønnene i Instagram-innlegget:

- Dobbelt så mye latter og dobbelt så mye kjærlighet. Gratulerer med niårsdagen, Nelson og Eddy! Jeg er så veldig stolt av guttene mine. Jeg elsker dere! skriver hun.

DEN GANG DA: Céline Dion og ektemannen René med tvillingene Nelson og Eddy i februar 2011. Storebror René-Charles følger med fra sidelinjen. Foto: REX/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Céline Dion og ektemannen René med tvillingene Nelson og Eddy i februar 2011. Storebror René-Charles følger med fra sidelinjen. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer

Talte i farens begravelse

Også da eldstesønnen René-Charles fylte 18 år i januar, valgte sangstjernen å hylle ham med et personlig innlegg på Instagram.

Under bildet hun delte av mor og sønn sammen, skrev hun en lengre tekst til 18-åringen - der hans avdøde far også fikk plass.

- Faren din fortsetter å veilede deg og hjelpe deg med å ta de rette valgene. Og jeg er her for å gå ved din side og alltid omfavne deg med min betingelsesløse kjærlighet. Nyt å være 18. Livet er like vakkert som du er. Må din lykke bli like stor som kjærligheten og stoltheten jeg føler for deg, skrev Dion blant annet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Selv om Dions sønn feiret sin 18-årsdag først i år, har han utvilsomt kjent på det å bli voksen tidlig. Faren hans slet med kreftsykdom i lang tid, og døde mens René-Charles var tenåring. Gutten holdt minnetalen i farens begravelse, bare tre dager før sin egen 15-årsdag.

I SORG: Céline Dion med tvillingene Eddy og Nelson og eldstesønnen René-Charles etter begravelsen til ektemannen René Angelil i 2016. Foto: NTB scanpix
I SORG: Céline Dion med tvillingene Eddy og Nelson og eldstesønnen René-Charles etter begravelsen til ektemannen René Angelil i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mote og kroppskritikk

De siste årene ser det imidlertid ut til å gå bedre for familien, og Céline Dion har etter hvert virkelig klart å vende tilbake til rampelyset.

Denne høsten er hun aktuell med sitt første engelskspråklige album etter ektemannens død, og hun har dessuten markert seg i moteverdenen med en lang rekke vågale antrekk.

CELINE DION: Superstjernen i finstasen på Valentino-visning under Haute Couture Fashion Week i Paris i juli. Foto: David Fisher/ Shutterstock/ NTB scanpix
CELINE DION: Superstjernen i finstasen på Valentino-visning under Haute Couture Fashion Week i Paris i juli. Foto: David Fisher/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Hun har også fått oppmerksomhet for en svært slank figur den siste tiden, men 51-åringen har både avkreftet at det er noe galt og slått tilbake mot kritikerne.

I et intervju gjort med ET Online under åpningen av hennes nye turné i Quebec nylig, gikk hun hardt ut mot kroppskritikken.

- Er det noe som er galt med kroppen min? Hvis du ikke vil bli kritisert er du på feil sted. Jeg tar det positive. Jeg tar det som er bra for meg. Jeg legger bak meg det som ikke er bra for meg. Det lar jeg managementet mitt ta hånd om, og hvis det sårer noen, tar de hånd om det, sa stjernen og la til:

- Jeg trenger å fokusere på det som er bra for meg, hvordan jeg føler meg og sist, men ikke minst, du kan ikke glede alle.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. https://www.seher.no/kjendis/lykkelig-igjen-etter-ektemannens-dod/70712802 https://www.seher.no/emne/slik%20gikk%20det%20med%20titanic-stjernene Vis mer

LES OGSÅ: Avslører pikant trekantdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer