LYKKELIGE:  Olivia Wilde og Jason Sudekis har vært et par siden november 2011. De har sønnen Otis (1) sammen. Her fra 40-årsjubileet til Saturday Night Live i Los Angeles i februar. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Olivia Wilde og Jason Sudekis har vært et par siden november 2011. De har sønnen Otis (1) sammen. Her fra 40-årsjubileet til Saturday Night Live i Los Angeles i februar. Foto: NTB ScanpixVis mer

Delte sjeldent bilde av sønnen

Hollywood-stjernen Olivia Wilde klarte ikke dy seg.

SEOGHØR.NO: Snart kan Hollywood-paret Olivia Wilde (31) og Jason Sudeikis (39) feire at de har vært foreldre i ett år ettersom sønnen Otis Alexander fyller ett den 20. april.

Mange foreldre deler daglig bilder sine små på sosiale medier, men Olivia og Jason er av dem som verner om den lilles privatliv, og det tilhører sjeldenhetene at de to deler blinkskudd av sønnen for offentligheten.

Men i påsken klarte ikke ettbarnsmoren å dy seg, og delte gladelig et bilde av seg selv og sønnen på Facebook:

«My kind of party», skrev hun til bildet, som viser mor og sønn i lystig lek på gulvet. 

My kind of party.

Posted by Olivia Wilde on Wednesday, April 1, 2015

I skrivende stund har bildet fått i underkant av 45 000 «likes». 

- Jeg er mor, og ser ut som en 

Et av de siste bildene Olivia Wilde, kjent fra «Tron - Legacy» og «House» , delte med fansen via sosiale medier var et bilde postet i august av seg selv mens hun ammet sønnen. Hun hadde nemlig latt seg avbilde i det amerikanske magasinet Glamour, i forbindelse med et større portrettintervju som sto på trykk måneden etter. 

I april-utgaven av Shape magazine forteller 31-åringen at hun føler seg fantastisk etter at hun ble mor:

- Jeg er ikke i perfekt form. Jeg har faktisk aldri vært mer slapp i formen enn jeg er nå. Men sannheten er, jeg er mor og jeg er ut som en. 

Olivia og Jason forlovet seg under en romantisk ferietur til Hawaii i januar 2013.

LES OGSÅ: Tilbake i toppform etter fødselen