Charlize Theron:

Delte sjeldent bilde av datteren

Gikk tilsynelatende inn i det nye året med ro i sjelen.

INNBLIKK: Charlize Theron ønsker det nye året velkommen - med sjeldent bilde av datteren. Foto: Paul Treadway / UPI / Shutterstock / NTB
INNBLIKK: Charlize Theron ønsker det nye året velkommen - med sjeldent bilde av datteren. Foto: Paul Treadway / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Den sørafrikanske Hollywood-stjernen Charlize Theron (46) har i to tiår vært en av filmbyens mest ettertraktede skuespillere, noe som blant annet har gitt henne en Oscar-statuett.

På privaten har hun i flere år levd livet som en singel kvinne, og er tilsynelatende lykkelig som alenemamma for adoptivbarna Jackson (9) og August (4) - som hun adopterte i henholdsvis 2012 og 2015.

Da Jackson ble en del av familien, ble niåringen introdusert til verden som en gutt. I 2012 delte Theron at Jackson er transkjønnet, og at hun i dag oppdras som jente.

Nå er det imidlertid yngstedatteren August som er i fokus.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Deler sjeldent bilde

I et nytt innlegg på Instagram får vi nemlig et sjelden innblikk i skuespillerens familieliv, ifølge People. Tirsdag denne uken delte 46-åringen et bilde sammen med datteren.

«Nytt år, samme energi. Kom igjen, 2022, ikke vær en bitch!» skriver hun til bildet.

På bildet kan man se mor og datter mildt sagt ta livet med ro på sofaen, sammen med en liten hund. På ansiktet har August et par massive briller, som kan se ut til å være massasjebriller.

«Wow, elsker dette så mye!» skriver skuespiller Lindsay Lohan (35) til bildet, mens komiker Chelsea Handler (46) skriver:

«Fine briller, Auggie! (August journ.anm.)»

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Privat familieliv

Til tross for at fansen hennes har fått små drypp fra familielivet her og der, har Oscar-vinneren i flere år vernet godt om privatlivet. De seneste månedene har vi imidlertid fått se mer enn på lenge.

I august delte 46-åringen en slow motion-video av seg selv og begge barna, mens de holdt hender og hoppet fra en yacht under sommerferien.

Året før, i 2020, delte Theron en søt hyllest til begge døtrene, i anledning den nasjonale dagen for døtre.

«Hjertet mitt tilhører disse to vakre og sterke jentene. Jeg vil aldri være den samme», skrev hun til en rekke bilder av den lille familien.

LES OGSÅ: Delte sjeldent bilde av barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer