Gwyneth Paltrow:

Delte sjeldent bilde av datteren etter kritikken

Markerte datterens bursdag på Instagram - med humor og selvironi.

DELTE BILDE ETTER KRITIKKEN: I mars fikk Gwyneth Paltrow refs av datteren Apple Martin etter at hun delte et bilde av seg selv sammen med datteren på Instagram. Nå prøver Hollywood-stjernen seg igjen med et nytt bilde av Apple i anledning hennes 15-årsdag. Foto: NTB scanpix
DELTE BILDE ETTER KRITIKKEN: I mars fikk Gwyneth Paltrow refs av datteren Apple Martin etter at hun delte et bilde av seg selv sammen med datteren på Instagram. Nå prøver Hollywood-stjernen seg igjen med et nytt bilde av Apple i anledning hennes 15-årsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke lenge siden Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (46) fikk skarp kritikk av datteren Apple Martin (15) etter at hun delte et bilde av seg selv sammen med datteren på Instagram.

View this post on Instagram

🍎⛷❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Bildet så stjernens datter seg nødt til å kommentere med en klar oppfordring til moren.

- Mamma, vi har ikke diskutert dette. Du kan ikke publisere noe uten min tillatelse, skrev 15-åringen under bildet.

Gwyneth bestemte seg for å kontre med argumentasjon om at ansiktet til datteren så vidt syntes, men da var Apple Martins kommentar allerede plukket opp av flere medier.

Godkjente bildet på forhånd

Nå ser det ut til at filmstjernen har lært av sine feil, og i anledning datteren Apples 15-årsdag, delte hun et bilde som tenåringsdatteren derimot hadde godkjent på forhånd.

- Gratulerer så mye med 15-årsdagen, min engel Apple. Jeg vil aldri klare å beskrive med ord hvor mye jeg elsker deg. Du er sterk, god, veldig morsom og så vakker på både innsiden og utsiden. Jeg er den stolteste moren noensinne, skrev 46-åringen til bildet av datteren.

TEKSTMELDINGER: Skuespilleren Gwyneth Paltrow og datteren Apple hadde avklart bildebruken på Instagram i forkant av publiseringen. Foto: Skjermdump Instagram
TEKSTMELDINGER: Skuespilleren Gwyneth Paltrow og datteren Apple hadde avklart bildebruken på Instagram i forkant av publiseringen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

46-åringen delte også en skjermdump av en festlig samtale med datteren, hvor hun hadde sendt moren flere alternativer til bilder hun kunne publisere i anledning fødselsdagen. Gwyneth svarte datteren følgende:

- Åh, takk. Vi trenger ikke sette fyr på internett igjen, eller hva?

- Ja, la oss droppe det, svarte Apple.

Vis mer

Vil ikke ha flere barn

I tillegg til datteren Apple har Hollywood-stjernen sønnen Moses Martin (13) sammen med eksmannen sin, Coldplay-vokalisten Chris Martin (42).

Etter skilsmissen fant stjernen lykken på ny med «Glee»-produsent Brad Falchuk (47), og i september i fjor ga de hverandre sitt ja i en romantisk seremoni i sin egen hage i rikmannsstrøket Hamptons.

Turtelduenes bryllupsreise gikk til eksotiske Maldivene i julen, og til tross for at det relativt nygifte paret er svært forelsket, planlegger de ikke noe felles kjærlighetsbarn.

- Gode gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-årene, men … Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, har Gwyneth fortalt i et intervju med bladet ES, ifølge, Contactmusic.com.

Det ser ut til at Gwyneth har nok å henge fingrene i med å oppdra tenåringene Apple og Moses i godt samarbeid med eksmannen.

I samme intervju avslørte filmstjernen at 15 år gamle Apple ikke alltid oppfører seg slik hun helst skal, men at hun som mor ikke har så mye imot det.

- Vet du, jeg er nesten redd for å si det høyt, men opplevelsen med Apple er fantastisk. Hun er så smart, søt og morsom. Og så er hun litt uskikkelig, røpet stjernen til bladet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Beklaget oppførselen sin

Det kan for øvrig se ut til at datteren Apple følger i morens fotspor. Gwyneth Paltrow husker nemlig at heller ikke hun fulgte alle reglene som gjaldt hjemme hos henne som ung. Ofte snek hun seg ut på kveldene og mens foreldrene var på ferie hadde hun fester hjemme.

- Min far fortalte meg noe da jeg i 20-årene unnskyldte meg for oppførselen min som tenåring. Han sa: «Du oppførte deg dårlig på alle de områdene du skulle oppføre deg dårlig», delte hun videre.

Derfor ser Hollywood-stjernen på datteren gjennom det hun kaller «dette er det hun skal gjøre»-linsen.

- Hvis man ser på det på den måten, så friker man ikke ut. Man dømmer ikke barna sine. Man skammer seg ikke. Man prøver å holde dem på riktig spor og har gode samtaler med dem. Så langt har det gått veldig bra for oss, hevdet hun.

GODT SAMARBEID: Eksparet Gwyneth Paltrow og Chris Martin samarbeider godt om foreldrerollen til barna Apple og Moses. Foto: NTB scanpix
GODT SAMARBEID: Eksparet Gwyneth Paltrow og Chris Martin samarbeider godt om foreldrerollen til barna Apple og Moses. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen hudflettes av fansen etter yoga-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer