Céline Dion:

Delte sjeldent bilde av alle barna

- Kan det bli noe bedre enn dette?

STJERNELIV: Céline Dion selv er vant med å være i rampelyset. Familien sin pleier hun derimot å verne godt om. Foto: ENT / SplashNews / NTB
STJERNELIV: Céline Dion selv er vant med å være i rampelyset. Familien sin pleier hun derimot å verne godt om. Foto: ENT / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Det er nå over fem år siden Céline Dions (53) ektemann René Angélil døde av strupekreft og etterlot henne alene med ansvaret for deres tre barn, René-Charles (20) og tvillingene Eddy og Nelson (10).

Den tidligere komponisten, som også var Célines manager og mentor, fikk kreft for første gang i 1999. I 2013 ble han diagnosert med strupekreft for andre gang, og Céline tok en pause fra musikken for å ta vare på ham.

I januar 2016 gikk Angélil bort - 73 år gammel.

Gir et lite innblikk

Opp gjennom karrieren skjermet Dion og ektemannen godt rundt privatlivet sitt, og holdt ungenes oppvekst unna rampelyset.

Også de siste årene har sangfuglen fortsatt å verne rundt sin lille familie med unntak av enkelte innblikk ved helt spesielle anledninger.

Søndag var en slik anledning. Da feiret nemlig amerikanerne morsdagen, og dette var en god nok grunn for artisten å dele et nytt familiebilde av sine kjære med fansen.

TITANIC: Da Céline Dion var gjest i carpool karaoke i talkshowet «The Late Late Show» med James Corden, var det klart at låta «My heart will go on» måtte synges. Og så klart måtte det gjøres ekstravagant. Vis mer

På et digert pledd sitter artisten utendørs i naturskjønne omgivelser. Hun har et stort smil om munnen mens hun holder godt rundt sønnene. Familiens tre hunder er også med på det koselige bildet.

- Hvem har den aller beste dagen i dag, meg eller ungene? For et privilegium det er å være mamma, skriver hun som tekst, og fortsetter:

- Gratulerer med morsdagen! Nyt hvert øyeblikk... Kan det bli noe bedre enn dette? Fortsettelse følger... Masse kjærlighet, Celine xx...

I skrivende stund har bildet fått 326 000 likerklikk og over 3400 kommentarer. Og fansen virker oppriktig glade over å få ta del i Dions hverdag.

- Gratulerer med morsdagen, Celine!!! Dere ser alle helt fantastiske ut, skryter en bruker.

- Det ser ut som om dere har en utrolig koselig dag!! Gratulerer med morsdagen, Celine, deler en annen.

- Gratulerer med morsdagen. Å vite at dere mest sannsynlig er fulle av hundehår slik som resten av oss, får meg til å føle at du er mer normal, spøker enda en.

- For et vakkert bilde! hylles det fra flere hold.

Døde med to dagers mellomrom

Den 14. januar i år markerte fem år siden 53-åringen mistet ektemannen og sønnene mistet sin far. Dette markerte «All By My Self»-stjernen med en hyllest på Instagram.

- René, det har allerede gått fem år... Det er ikke en dag vi ikke tenker på deg. Vi søker deg nå mer enn noensinne, til å guide oss, til å beskytte oss og til å fortsette å våke over oss. Og vi ber om at du vil lyse din kjærlighet over hele verden, på alle de som i dette øyeblikket går gjennom vanskelige tider. Du er i hjertene våres og livene våres for alltid. Vi elsker deg, Celine, René-Charles, Nelson and Eddy xx, skrev hun da.

Kun to dager etter at ektemannen døde, fikk Dion også den hjerteskjærende beskjeden om at storebroren, Daniel Dion, var død.

Han ble bare 59 år gammel.

Ifølge E! News skal han ha lidd av samme krefttype som svogeren, i tillegg til kreft i tungen og hjernen.

- Han var rede og led ikke lenger. Det skjedde rolig, sa Dions søster, Claudette, til den kanadiske avisen Le Journal de Montréal den gang, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - En person jeg elsket veldig høyt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer