Delte sjarmerende bilde av tvillingene

Skuespiller Zoe Saldana gjør som de andre Hollywood-mødrene.

STOLTE FORELDRE: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego viste seg for første gang, siden tvillingguttene ble født, på Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: Stella Pictures
STOLTE FORELDRE: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego viste seg for første gang, siden tvillingguttene ble født, på Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I november i fjor ble Hollywood-skuespiller Zoe Saldana (36) og hennes italienske kunstnerektemann, Marco Perego, foreldre til tvillingguttene Cy Aridio og Bowie Ezio Perego-Saldana.

Fire måneder etter fødselen deler endelig «Guardians of the Galaxy»-stjernen bilde av sine to små sjarmtroll via sosiale medier.

Men i likhet med flere kjendismødre, blant andre Christina Aguilera (34), verner den flotte skuespillerinnen om barnas identitet - og bildet viser kun de to guttenes underkropp.

Søndag la Zoe Saldana ut et sjarmerende bildet av nurkene på Instagram-profilen sin. «Lat søndag med bleierumpe-guttene våre mens vi ser på Annie», skrev filmstjernen til bildet.

Saken fortsetter under bildet:

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Zoe og Marco giftet seg i en hemmelig seremoni i Italia sommeren 2013 - bare tre uker at de forlovet seg.

UT PÅ TUR: Zoe Saldanas ektemann Marco Perego er ikke redd for å ta i et tak. Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Zoe Saldanas ektemann Marco Perego er ikke redd for å ta i et tak. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ekteparet hadde kjent hverandre i fem år før de ble kjærester, men det tok ikke lang tid før de bestemte seg for å love hverandre evig troskap. Få måneder etter at de ble kjærester, var de nemlig blitt mann og kone.

Ville aldri gifte seg

- Jeg har kjent kjæresten min i flere år. Jeg kjente til ham, og jeg kjente til hans arbeid. Så møttes vi, og få måneder senere bestemte vi oss for å gjøre det vi egentlig aldri skulle gjøre - nemlig gifte oss, fortalte hun ifølge E!News i fjor.

Nå har kjendisparet altså utvidet familien, og trives godt i rollen som tvillingforeldre. Men som foreldre flest sliter skuespilleren med det å skulle reise fra babyene.

- Det verste er å dra fra dem. Jeg vet at det er noe som kommer til å plage meg resten av livet, men nå som de er her er det vanskelig å gjøre andre ting. Jeg vil bare være sammen med dem, sa hun til The Hollywood Reporter tidligere denne måneden.

LES OGSÅ: Angelina Jolie kan aldri bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer