Delte sjarmerende bilde av tvillingene

Skuespiller Zoe Saldana gjør som de andre Hollywood-mødrene.

STOLTE FORELDRE: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego viste seg for første gang, siden tvillingguttene ble født, på Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: Stella Pictures
STOLTE FORELDRE: Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego viste seg for første gang, siden tvillingguttene ble født, på Oscar-utdelingen tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: I november i fjor ble Hollywood-skuespiller Zoe Saldana (36) og hennes italienske kunstnerektemann, Marco Perego, foreldre til tvillingguttene Cy Aridio og Bowie Ezio Perego-Saldana.

Fire måneder etter fødselen deler endelig «Guardians of the Galaxy»-stjernen bilde av sine to små sjarmtroll via sosiale medier.

Men i likhet med flere kjendismødre, blant andre Christina Aguilera (34), verner den flotte skuespillerinnen om barnas identitet - og bildet viser kun de to guttenes underkropp.

Søndag la Zoe Saldana ut et sjarmerende bildet av nurkene på Instagram-profilen sin. «Lat søndag med bleierumpe-guttene våre mens vi ser på Annie», skrev filmstjernen til bildet.

Saken fortsetter under bildet:

 Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Zoe og Marco giftet seg i en hemmelig seremoni i Italia sommeren 2013 - bare tre uker at de forlovet seg.

UT PÅ TUR: Zoe Saldanas ektemann Marco Perego er ikke redd for å ta i et tak. Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Zoe Saldanas ektemann Marco Perego er ikke redd for å ta i et tak. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ekteparet hadde kjent hverandre i fem år før de ble kjærester, men det tok ikke lang tid før de bestemte seg for å love hverandre evig troskap. Få måneder etter at de ble kjærester, var de nemlig blitt mann og kone.

Ville aldri gifte seg

- Jeg har kjent kjæresten min i flere år. Jeg kjente til ham, og jeg kjente til hans arbeid. Så møttes vi, og få måneder senere bestemte vi oss for å gjøre det vi egentlig aldri skulle gjøre - nemlig gifte oss, fortalte hun ifølge E!News i fjor.

Nå har kjendisparet altså utvidet familien, og trives godt i rollen som tvillingforeldre. Men som foreldre flest sliter skuespilleren med det å skulle reise fra babyene.

- Det verste er å dra fra dem. Jeg vet at det er noe som kommer til å plage meg resten av livet, men nå som de er her er det vanskelig å gjøre andre ting. Jeg vil bare være sammen med dem, sa hun til The Hollywood Reporter tidligere denne måneden.

LES OGSÅ: Angelina Jolie kan aldri bli gravid igjen