<strong>PÅ RØD LØPER:</strong> Melanie Griffith på rød løper i London i oktober. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Melanie Griffith på rød løper i London i oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Melanie Griffith:

Delte sexy selfie i kun undertøy og hæler

62-åringen kastet klærne på Instagram.

Publisert

Hollywood-stjernen Melanie Griffith har kanskje bikket 60 år, men det stopper henne ikke fra å vise frem sin flotte kropp på sosiale medier.

Tirsdag overrasket nok skuespilleren mange fans da hun publiserte et bilde på Instagram hvor hun poserte i et speil kun iført truse, bh og høye hæler.

Nedrent av ros

Det tok ikke lang tid før likerklikk og kommentarer strømmet inn under bildet. Og følgerne hennes er mektig imponert over 62-åringens veldreide figur.

- Du ser fantastisk ut, skrytes det.

- Du må være superdedikert og jobbe veldig hardt siden du ser så trent ut. Selv har jeg ikke den driven. Trener du hver dag? Jeg hadde blitt veldig takknemlig hvis du kunne dele treningsprogrammet ditt, spør en.

- Du er hottere en noensinne, mener nok en bruker.

- Du inspirerer ALLTID, deler enda en.

- Ok, nå skjønner jeg hvor Dakota har fått sin fantastiske kropp fra, skriver en annen, og sikter til Melanies datter, «Fifty Shade of Grey»-stjernen Dakota Johnson (30).

- Du ser prikk lik ut som du gjorde da du spilte i Working Girl!!!!, mimres det om Griffiths filmkarakter Tess McGill, som støvsugde sjefens hjem i bare undertøyet.

Siste kommentar er også litt av et kompliment ettersom «Working Girl» ble spilt inn i 1988 da Griffith var 31 år gammel. Den romantiske komedien fikk den gang strålende kritikk, og Melanie ble både nominert til Oscar og Golden Globe. Sistenevnte pris vant hun også.

Imidlertid kan det virke som om stjernen hadde en spesiell baktanke med å publisere undertøysbildet på Instagram.

I innlegget forklarer Griffith nemlig at grunnen til at hun la ut bildet var at hun ønsket å feire og promotere to stylistvenner som har sluppet en ny undertøyskolleksjon.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>MELANIE GRIFFITH:</strong> Skuespilleren i en scene fra «Working Girl» (1988). Foto: 20th Century Fox/ Kobal/ REX/ NTB scanpix
MELANIE GRIFFITH: Skuespilleren i en scene fra «Working Girl» (1988). Foto: 20th Century Fox/ Kobal/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Nekter å se datterens film

Melanie Griffith, som i dag er singel, har tre barn fra tre ulike forhold med kjente skuespillere. Sønnen Alexander Bauer (34) fra ekteskapet med Steven Bauer (62), datteren Dakota Johnson fra ekteskapet med Don Johnson (69), og datteren Stella (23) med eksmannen Antonio Banderas (59).

Dakota har som nevnt gått i sine foreldres fotspor, og har vært på «alles» lepper siden hun slo gjennom i «Fifty Shades of Grey» i 2015.

Det har nå blitt spilt inn tre filmer om det erotiske dramaet hvor 30-åringen spiller den uskyldige og uerfarne Anastasia Steele, som innleder et dampende hett S&M-forhold til milliardæren Christian Grey, spilt av Jamie Dornan (37).

Vis mer

Til tross for enorm oppmerksomhet rundt filmene har Dakota tidligere avslørt at ingen av hennes berømte foreldre har sett dem.

- De fleste foreldre vil ikke se sine barn ha sex uavhengig om det er skuespill eller ikke. De har ikke sett filmen fordi den er komplisert. Den er for mye for dem, forklarte hun til Glamour da «Fifty Shades Darker» kom ut for to år siden.

- En ting er én sexscene, men i filmen handler det nesten bare om det seksuelle i forholdet, og det tror jeg er ubehagelig for dem.

Vis mer

LES OGSÅ: Bianca Ingrosso avslører mislykket inngrep

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer