DELTE RUMPEBILDE: Kelly Osbourne delte et bilde av seg selv i bare G-strengen på Instagram.  Foto: Stella Pictures
DELTE RUMPEBILDE: Kelly Osbourne delte et bilde av seg selv i bare G-strengen på Instagram. Foto: Stella PicturesVis mer

Delte rumpebilde med fansen

Nysingle Kelly Osbourne viser hva hun har å by på...

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Kelly Osbourne (29) gikk ned over 32 kilo da hun var med «Dancing With The Stars», og gjør nå suksess med programmet «The Fashion Star».

Hun trener minst en halv time om dagen, og har god grunn til å være stolt av resultatene. Nå har hun delt et bilde av seg selv i G-streng på Instagram.

Sammen med frisør-kompisen Ryan Randall står hun på knærne i en rosa truse med en liten svart singlet, og lener seg inntil en vegg. Det kan ha vært alkohol i bildet, da dette var før hun skulle på en fest i Santa Monica.

- Det er ikke fullmåne, men det føles hvertfall som en! Lykke til i kveld alle sammen, skrev hun på Instagram.

Den veltrente stjernen deler mer enn gjerne slanketips med fansen.

- Jeg spiser de mest usunne måltidene på morgenen. Har jeg lyst på pizza, så spiser jeg det til frokost. Så tar jeg en salat til lunsj og havregrøt til middag, sier hun til TheSun.

I tillegg til dette trener hun hver eneste dag.

- Jeg trener en halv time med kondisjon hver dag, vanligvis intervaller på tredemølle. Ellers trener jeg bare det jeg har lyst til den dagen, enten det er vekter, yoga eller pilates.

Den stilfulle motekritikeren avslørte for seks måneder siden at forlovelsen med Matthew Mosshart (30) var avlyst.

SPØKEFULL: Kelly Osbourne er fornøyd med kroppen sin, og viser det gjerne på sosiale medier. Foto: Stella Pictures
SPØKEFULL: Kelly Osbourne er fornøyd med kroppen sin, og viser det gjerne på sosiale medier. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det var et gjensidig ønske. Vi er fremdeles veldig glade i hverandre, men det var rett og slett ikke riktig tid for oss. Jeg tror at hvis vi ikke var så voksne og modne som det vi faktisk er, så kunne vi endt opp med noe som ikke hadde blitt særlig hyggelig, forklarte hun til E!News.com

TV-stjernen legger også til at hun og Mosshart har god kontakt.

- Vi er fremdeles veldig, veldig gode venner, men vi bor ikke i samme hus lenger. Jeg kunne ønske det lå en dramatisk historie bak det hele sånn at jeg hadde hatt noe å fortelle folk, men det gjør det ikke. Det er sånn som skjer i livet.

LES MER: Grunnen til bruddet