Maren Platou og Kyrre Gørvell-Dahll:

Delte rørende kjærlighetserklæring til Kygo

Tirsdag fylte den verdenskjente DJ-stjernen 27 år.

FYLTE 27 ÅR: Den verdensberømte DJ-en, best kjent under navnet Kygo, hadde bursdag på tirsdag. Foto: NTB Scanpix
FYLTE 27 ÅR: Den verdensberømte DJ-en, best kjent under navnet Kygo, hadde bursdag på tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den verdenskjente DJ-en og bergenseren Kyrre Gørvell-Dahll (27), bedre kjent under artistnavnet Kygo, har gjort enorm suksess de siste årene både i Norge og i utlandet.

I går fylte bergenseren 27 år, og i den anledning delte kjæresten og sykepleierstudenten Maren Platou (25), fire romantiske bilder av turtelduene.

Stolt kjæreste

Innlegget ble delt på Instagram-profilen til Maren, med en aldri så liten kjærlighetserklæring til Kygo.

«Gratulerer med dagen min kjære. Jeg er så stolt av deg, og jeg vil alltid være din største fan. Elsker deg», skrev hun i innlegget.

Paret har holdt seg unna rampelyset siden det ble kjent at de var kjærester, men Maren er ofte med på utendlandsreiser og turneer rundt om i verden for å heie frem DJ-kjæresten.

View this post on Instagram

Ok you can come home now 😒 miss uuu

A post shared by Maren Platou (@marenplatou) on

25-åringen deler titt og ofte bilder med følgerne sine av sin verdenskjente kjæreste, men Kygo virker imidlertid mer beskjeden med delingen av kjærestebildene.

Men i anledning bursdagen til Maren tidligere i år, delte også DJ-stjernen et bilde av dem på sin Instagram-profil.

«Gratulerer med dagen baby, elsker deg», sto det i innlegget.

View this post on Instagram

Happy birthday baby🎉 love you❤️

A post shared by Kygo (@kygomusic) on

Utfordrende med avstandsforhold

Det var i 2015 at Kygo avslørte at han hadde fått seg kjæreste i forbindelse med første episode av God sommer Norge.

Den gang valgte bergenseren å ikke utdype hvem kjæresten var, men det tok ikke lang tid før kjendisverdenen fikk nyss om at det var Maren som hadde kapret hjertet hans.

FULL TIMEPLAN: Artisten Kygo tilbringer året rundt med å reise rundt og opptre med sin musikk. Her avbildet under årets Coachella festival. Foto: NTB Scanpix
FULL TIMEPLAN: Artisten Kygo tilbringer året rundt med å reise rundt og opptre med sin musikk. Her avbildet under årets Coachella festival. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet TV2.no fikk året etter et møte med stjerneskuddet i Paris og for første gang snakket han ut om forholdet med sykepleierstudenten.

TURTELDUER: Maren og Kygo har vært et par siden 2015. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Maren og Kygo har vært et par siden 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er en utfordring fordi vi er i et avstandsforhold, men det fungerer veldig bra så langt. Jeg tror hun bare er glad på mine vegne, sa Kygo til nettstedet i 2016.

I intervjuet la han ikke skjul på at det er veldig stas når kjæresten har mulighet til å være med på turné.

Maren har det siste året blogget om mote og reiser verden rundt, og tidligere i år skiftet hun bloggplattform til Costume.

I den anledning ble hun intervjuet, der hun fikk spørsmål om hva hun ikke klarer å leve uten.

- Alt under overflaten; gode venner, familie og en fantastiske partner som gjør hver dag til en ren glede, svarte hun til nettstedet.

POPULÆR: - Han er den artisten som har nådd èn milliard avspillinger på Spotify på kortest tid, sa Ellen DeGeneres før Kygo fremførte hiten «Stole the Show» med sanger Parson Jamesi 2016. Video: Med tillatelse fra TV3. Vis mer Vis mer

Donerte stor sum

Tidligere denne uken benyttet bergenseren anledningen til å dele et bilde med de over tre millioner følgerne sine.

Mandag var nemlig verdensdagen for selvmordsforebygging, og i den anledning kunne Kygo fortelle at han hadde donert 30 000 amerikanske dollar, som vil tilsi 251 253 norske kroner.

Det store beløpet donerte den anerkjente DJ-en til Tomorrow Needs You-kampanjen til organisasjonen To Write Love On Her Arms, og oppfordret følgerne sine til å donere.

Kampanjen handler om å finne håp og hjelp til mennesker som sliter med depresjon, avhengighet, selvskading og selvmord.

«Dette året har vært et tøft år i musikkindustrien, og jeg synes at det er på tide at mental helse blir tatt seriøst», var noe av det superstjernen skrev i innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok tatovering til ære for Avicci

Den verdenskjente artisten og DJ-kollegaen Tim Bergling, bedre kjent som Avicii, ble i april funnet død i Oman.

Avicii ble hyllet verden over etter sin død, men politiet i Oman, og familien holdt kortene tett til brystet etter hans bortgang.

I et åpent brev, distribuert gjennom pressekontakt Ebba Lindqvist, fortalte familien om omstendighetene for dødsfallet.

«Nå orket han ikke mer. Han ville få fred», sto det i brevet, ifølge Aftonbladet.

Kort tid etter Avicii sin bortgang valgte Kygo å vise frem sine to første tatoveringer på Instagram. Begge er plassert på bergenserens underarm og den ene er en kopi av artistlogoen til Avicii.

View this post on Instagram

Got my first tattoos last night🌴🖤

A post shared by Kygo (@kygomusic) on

Overfor TV 2, som møtte 27-åringen på turné i USA i mai, fortalte Kygo at han ønsket å gi noe tilbake til sitt store forbilde.

- Aviciis musikk har betydd ufattelig mye for meg. Det er grunnen til at jeg startet å lage musikk i første omgang. Jeg føler på en måte at jeg kanskje skylder ham det. Det er på grunn av ham at jeg driver med det jeg gjør, fortalte han til kanalen.

LES OGSÅ: Avicii donerte bort millionbeløp til veldedighet