Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness:

Delte rørende hilsen til kona etter 22 år sammen

Skuespilleren skrev en kjærlighetserklæring til Deborra på sosiale medier.

GIFT 22 ÅR: Skuespilleren Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness hadde nylig sin 22-års bryllupsdag. I den anledning benyttet Hugh seg til å hylle sin kjære i et innlegg på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
GIFT 22 ÅR: Skuespilleren Hugh Jackman og kona Deborra-Lee Furness hadde nylig sin 22-års bryllupsdag. I den anledning benyttet Hugh seg til å hylle sin kjære i et innlegg på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den australske skuespilleren Hugh Jackman (49) vet å sjarmere damene i senk, og på 22-års bryllupsdagen til han og kona Deborra-Lee Furness (62) delte han en rørende kjærlighetserklæring på Twitter-kontoen sin.

Bildet viser Hugh og Deborra posere sammen iført solhatter mens de nyter en dag på sjøen.

«Jeg tror på livet vi er nødt til å se og virkelig bli sett av de viktigste menneskene i våre liv. Deb, fra dag én, hadde vi det. 22 år senere blir det bare dypere», skriver 49-åringen i innlegget og fortsetter:

«Du og barna er den største gaven jeg noensinne vil få. Jeg elsker deg en trillion ganger rundt jorden».

På Valentines-dagen delte Hugh dette øyeblikket med fansen.

My funny valentine! #throwbackthursday #mydebs

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Det lykkelige paret giftet seg i 1996 utenfor Melbourne i hjemlandet Australia, og har holdt sammen siden den gang.

Det sentimentale innlegget klarte ikke skuespillerkollega Ryan Reynolds (41) å la være å spøke med.

I kjent stil valgte han å komme med et lite stikk til kameraten sin ved å retweete Twitter-innlegget til Hugh og kommentere:

«Jeg ga dette forholdet tre måneder, toppen. Jeg tok feil».

«Starstruck» av kona

Det stødige stjerneparet Hugh og Deborra har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen på 13 år, som i manges øyne er av den mer utradisjonelle typen.

Og da de to først ble kjent, var konas erfaring en del av det som appellerte til . Hugh. Det fortalte han i et tidligere intervju med People, der han avslørte hvordan han og kona møttes første gang.

På starten av 1990-tallet var Hugh Jackman en fersking i skuespilleryrket, men han hadde sikret seg en stor rolle i tv-serien «Correlli» (1995).

Den 13 år eldre Deborra-Lee Furness hadde derimot en rekke serier og filmer bak seg allerede, og hun hadde en av tittelrollene i Jackmans første ordentlige tv-jobb, som Louisa Corelli.

Til People sa Jackman at «Corelli»-rollen var hans store gjennombrudd, og at han møtte sin nåværende kone i forbindelse med innspillingen av serien:

- Jeg var virkelig redd. Deb, hun var en stor stjerne. Jeg blir plukket opp, og Deb sitter i forsetet i bilen. Jeg kommer aldri til å glemme det. Hun tok av seg setebeltet, snudde seg, rakte fram hånden, tok av seg solbrillene og sa: «Hei, jeg er Deborra-Lee Furness, hyggelig å møte deg». Jeg husker at jeg tenkte: «Jeg liker denne jenta», mintes han.

- Uprofesjonelt og flaut

Det gikk noen uker, og de to skuespillerne fant virkelig tonen på innspillingssettet. Så innså Hugh at han faktisk hadde falt for sin eldre, kvinnelige motspiller.

- Dette er den tingen man bare ikke skal gjøre. Det er uprofesjonelt og flaut, sa «X-Men»-stjernen om forelskelsen den gang.

Hollywood-kjekkasen avslørte overfor People at han prøvde å bli kvitt forelskelsen ved å unngå Deborra-Lee, og han snakket ikke med henne på en hel uke. Til slutt tok han likevel mot til seg og inviterte henne hjem på middag - riktig nok sammen med en stor vennegjeng.

Mens hun stod på kjøkkenet og hjalp ham med desserten, konfronterte hun ham med det at han hadde unngått henne. Og utfallet ble helt annerledes enn det Jackham kunne drømt om:

- Jeg svarte: «Jeg er forelsket i deg. Jeg beklager, jeg kommer over det.» Så sier hun: «Åh? For jeg er forelsket i deg også». Jeg hadde aldri i verden trodd at hun gjengjeldte følelsene mine, sa han til nettstedet.

I noen få uker prøvde paret å holde forholdet sitt hemmelig, før de innså at alle rundt dem hadde visst om det hele tiden uansett.

Spesiell leveregel

På tross av statusen som sexsymbol og all oppmerksomheten det fører med seg, er det likevel kun én kvinne for den australske sjarmøren.

- Lykkelig kone, lykkelig liv - det er slagordet mitt. Vi skal snart feire 20 års ekteskap, har «Wolverine»-stjernen tidligere uttalt til det australske programmet Sunrise ifølge People.

VALGTE ADOPSJON: Etter to spontanaborter valgte paret å adoptere barna Oscar og Ava. Når han ikke jobber tilbringer australieren all sin tid med sine to barn. Foto: Splash News
VALGTE ADOPSJON: Etter to spontanaborter valgte paret å adoptere barna Oscar og Ava. Når han ikke jobber tilbringer australieren all sin tid med sine to barn. Foto: Splash News Vis mer

49-åringen får virkelig ikke nok av kona Deborra.

- Jeg kan ærlig talt si at det blir bedre og bedre. Hun er det beste som har skjedd meg, sa Jackman under et intervju med Ellen DeGeneres.

Den store aldersforskjellen har tidligere fått homseryktene til å svirre rundt kjekkasen, som avkreftet at han er interessert i menn.

- Hvis jeg var homoseksuell, så ville jeg ha vært det. Jeg synes uansett ikke at det er det mest interessante med en person. Men jeg blir frustrert fordi jeg ser hvordan det påvirker Deborra, sa Jackman den gang i TV-programmet 60 Minutes.

- På en måte kan det være et kompliment. Det oppstår kun slike rykter når man har nådd et visst punkt av karrieren.

Jackman og kona Deborra har barna Oscar (17) og Ava (12) sammen.

LES OGSÅ: Nå har hun tilgitt ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer