Amalie Iuel:

Delte rørende bilde

De to idrettsprofilene fikk sitt første barn i høst.

FORELDRE: Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal ble foreldre for første gang i september. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FORELDRE: Amalie Iuel og Aksel Lund Svindal ble foreldre for første gang i september. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag var det duket for farsdag i de mange stuer, hvor både farsdagskake, hjemmelagde kort og kanskje en kopp kaffe ble servert til fedre og bestefedre i det ganske land.

For noen var søndagens begivenhet trolig litt ekstra spesiell.

Tidligere i høst ble nemlig idrettsprofilene Amalie Iuel (29) og Aksel Lund Svindal (40) foreldre for første gang, og i anledning Svindals første farsdag, kunne forloveden dele et rørende bilde av far og sønn.

«Gratulerer med farsdagen», skrev hun til bildet, som viser en tydelig stolt Svindal titte ned på sin nyfødte sønn.

Nybakte småbarnsforeldre

Det var i april Iuel og Svindal kunne dele nyheten om at de ventet barn sammen.

«Jeg tar en pause fra å konkurrere, men kommer tilbake til det ovale kontoret til høsten. Men først og fremst er jeg så spent på å møte denne lille fyren», skrev hun til et fotografi av et ultralydbilde.

Iuel har tidligere fortalt at hun har vært heldig gjennom svangerskapet, da hun har kunnet trene en del. Den siste tiden før fødselen, måtte hun imidlertid trappe ned intensiteten.

Første september 2023 så sønnen Storm dagens lys. Om den lille gutten følger i sine kjente foreldres aktive fotspor, gjenstår å se.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer