Delte private bilder med fansen

Beyoncé Knowles og Jay-Z verner ekstremt godt om privatlivet, men nylig la de ut bilder av seg selv og datteren Blue Ivy.

FORELSKET: Beyoncé og Jay-Z har vært sammen i ti år, og er fortsatt like forelsket.  Foto: beyonce.tumbir.com
FORELSKET: Beyoncé og Jay-Z har vært sammen i ti år, og er fortsatt like forelsket. Foto: beyonce.tumbir.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden 2002 har Beyonce Knowles (30) og Jay-Z (42) vært et av verdens største stjernepar. De to er svært forsiktig med hva de avslører i pressen, men da de i januar ble foreldre til lille Blue Ivy har forholdet forandret seg og de har vist verden hvor lykkelige de er.

Paret la nylig ut bilder fra sitt familiealbum på Tumblr. Ekteparet ser svært forelsket ut og på et bilde dytter Jay-Z sin kjære på en huske. Beyoncé har også publisert bilde av Blue Ivy iført en t-skjorte fra turnéen «Watch the throne», der Jay-Z opptrådte med Kanye West.   

Vakre Beyoncé ble nylig kåret til verdens vakreste, og har raskt mistet all babyvekten.

Selv har Beyonce tidligere forklart hvordan hun har gått ned i vekt etter fødselen.

- Jeg mistet mesteparten av kiloene ved å amme, og jeg oppfordrer kvinner til å gjøre det samme. Det er bra for barnet, og bra for deg selv, sa hun.

Men selvsagt måtte det også trening til.

- Jeg talte kalorier. Jeg trente kanskje tre eller fire ganger i uken, gikk mye i begynnelsen og nå løper jeg. Men jeg måtte jobbe meg opp. Jeg kunne ikke gå fra å nettopp ha vært gravid til å løpe.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom på fest uten sminke   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer