David og Victoria Beckham:

Delte private bilder fra familieferie

Koste seg med familieidyll på Turks- og Caicosøyene.

GUTTA: David og hans tre sønner, fra venstre Romeo, Brooklyn og Cruz, ser ut til å kose seg i jacuzzi på familieferie i solnedgangen. Foto: Skjermdump Instagram/DavidBeckham
GUTTA: David og hans tre sønner, fra venstre Romeo, Brooklyn og Cruz, ser ut til å kose seg i jacuzzi på familieferie i solnedgangen. Foto: Skjermdump Instagram/DavidBeckham Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Beckham-familien ser ut til å nyte late dager på Turks- og Caicosøyene i Nord-Amerika. Den verdenskjente familien feiret nyttår på den luksuriøse resorten Amayara, etter å ha feiret julen hjemme i England.

David (42) og Victoria Beckham (43), som har vært gift siden 1999, har barna Brooklyn (18), Romeo (15), Cruz (12) og Harper Seven (6) sammen.

Victoria (43) har tidligere sagt i et intervju med Vogue at hun elsker å feire nyttårsaften sammen med barna.

- Vi pleier alltid å feire nyttårsaften med barna, de vet virkelig hvordan man fester. I fjor var de oppe så sent, de er virkelig noen festløver.

Familieidyll
43-åringen la ikke skjul på at det er vanskelig at sønnen Brooklyn (18) studerer i New York.

- I år kommer han hjem, og jeg kan nesten ikke snakke om det for da begynner jeg å gråte. Vi har ikke sett ham på en god stund. Han lager alltid liv, fortalte Victoria i intervjuet med Vogue.

Motedesigneren publiserte et familiebilde fra nyttårsfeiringen på Instagram, og under bildet skrev hun: «Godt nyttår!! Vi elsker dere!! Kyss fra alle oss!» På bildet er hele familien på seks samlet, og David holder armen tett om kona Victoria og den yngste sønnen Cruz.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ifølge Davids Instagram kunne det se ut til at han og eldstesønnen Brooklyn festet seg inn i 2018. På Instagram postet David nemlig flere morsomme bilder av seg selv og 18-åringen, hvor de hadde på seg morsomme nyttårshatter og poserte med ulike grimaser.

Bildene skilte seg ut fra de stylede og oppstilte bildene de pleier å legge ut. «Godt nyttår fra oss», skrev kjendispappaen under bildet.

Far og datter-tid

Den mye omtalte familien så ut til å ha flere familieaktiviteter på programmet. Datteren Harper fikk blant annet prøvekjøre en golfbil med pappa David.

Someone loves her daddy! #drivingmissharper kisses x @davidbeckham

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«Noen er glad i pappaen sin», skrev Victoria med emneknaggen #drivingmissharper, som hun postet på Instagram. I videoen kysser David forsiktig sin dyrebare datter på hodet, mens Harper ser ut til å storkose seg med å råkjøre bortover veien.

The best daddy in the world x We Love u so so much 💕💕💕 💕 kisses

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Den seks år gamle datteren og fotballstjernen har et veldig nært forhold, og under familieferien var det satt av masse kvalitetstid for de to.

Under ferien delte David og Harper et spaghetti-måltid ved en innsjø. De poserte gladelig foran kameraet i samme stil som i den kjente Disney-filmen «Lady og Landstrykeren.» Victoria delte bildet på Instagram med sine 18.2 millioner følgere.

I kommentarfeltet under bildet rant det inn med komplimenter fra følgerne.

- Han er virkelig den beste, mest fantastiske, kuleste og inspirerende, kommenterte en.

- ÅH, en god pappa og ektemann. Så stolt over at verden har par og familier som Victoria og David sin, og det er så hyggelig at de deler de fine øyeblikkene med verden, skrev en annen.

​​Festet med frekk sosietetsjente

Tidligere i høst ble fotballstjerna observert flere ganger sammen med sosietspiken lady Mary Charteris (30). Mary er blant Storbritannias ti rikeste arvinger og er kjent for sine elleville fester.

David ble introdusert for sosietetspiken under Glastonbury-festivalen i fjor, og ifølge flere britiske aviser ble han helt oppslukt av livsstilen Mary lever.

LADY MARY: Den frekke sosietetspiken og arvingen er kjent for å ha en livsstil fylt med fest og moro. Foto: NTB Scanpix
LADY MARY: Den frekke sosietetspiken og arvingen er kjent for å ha en livsstil fylt med fest og moro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Victoria liker henne ikke. Hun er bekymret for at denne jenta har dårlig innflytelse på ham, uttalte en kilde tidligere til The Sun.

Fotballstjernens oppførsel vakte bekymringer blant parets venner for forholdet mellom ham og Victoria.

Lady Mary skal blant annet ha vært involvert i bruddet mellom Kate Moss (43) og ektemannen Jamie Hince (48)

​​​LES OGSÅ: Slår tilbake etter kyssebilde med datteren ​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer