Delte privat bilde med fansen

Den vanligvis så mediesky skuespilleren Alec Baldwin hyllet sin unge kone med Twitter-bilde.

LYKKELIG: Alec Baldwin verner godt om privatlivet, men nylig delte han et bilde fra bryllupet til Hilaria Thomas på Twitter.  Foto: Twitter
LYKKELIG: Alec Baldwin verner godt om privatlivet, men nylig delte han et bilde fra bryllupet til Hilaria Thomas på Twitter. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juli giftet Alec Baldwin (54) seg med kjæresten Hilaria Thomas (28) i en stjernespekket seremoni i New York. Paret gjorde alt for å skjule seg på den store dagen, og den mediesky skuespilleren hadde fått hengt opp et telt som ledet dem fra kirken og ut i en ventende bil med sotede ruter.

Nå får endelig verden se bilde av Alec og Hilaria på deres store dag. Onsdag publiserte Baldwin et av bryllupsbildene på Twitter. 

- Min tweet nr. 8000 er et smil til Hilaria Baldwin, skrev stjernen om bildet.

54-åringen har tidligere gått langt for å unngå medieoppslag. Kort tid før bryllupet angrep han to fotografer da de prøvde å ta bilde av stjernen. Han har også tidligere uttalt at han drømmer om å drepe Harvey Levin som er sjef for kjendissiden TMZ. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjøpte kjærlighetsrede for Mary-Kate  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer