Hilaria Baldwin:

Delte pikant treningstips på Instagram

Kun iført truse delte firebarnsmoren treningstips som blant annet skal gi bedre sex.

OVERRASKER: Nylig delte firebarnsmoren Hilaria Baldwin et overraskende og lettkledd tips med sine følgere på Instagram. Det er ikke første gang. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Nylig delte firebarnsmoren Hilaria Baldwin et overraskende og lettkledd tips med sine følgere på Instagram. Det er ikke første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Hilaria Baldwin (34), Hollywood-stjernen Alec Baldwins (63) kone, er sprek. Det er ikke lenger enn knappe tre måneder siden 34-åringen fødte sitt fjerde barn, men det er det nesten umulig å se på kroppen hennes.

Nylig delte hun en video på sin Instagram-konto der hun viser et tips som skal være noe av nøkkelen til akkurat det.

Men treningstipset skal visstnok ikke bare bidra til en slankere kropp. Baldwin hevder også at øvelsen skal føre til bedre sex.

Bukseløs

Ifølge Baldwin vil styrkeøvelsen gi gunstige fordeler som blant annet bedre kontroll over blæren, en mer veltrent - og en mer ungdommelig kropp. Hun hevder også at øvelsen vil gjøre det enklere for kvinner å føde barn og lettere å komme seg på beina igjen etter fødselen.

I videoen er Hilaria kun ikledd truse og en stripete T-skjorte, noe flere i kommentarfeltet reagerer på.

Blant annet skrev en på Instagram dette til firebarnsmoren:

«Du har lov til å bruke bukse. Ingen ville ha sagt noe på det».

Forsvarte bildene

Hilaria jobber til daglig som yogainstruktør og har skrevet en bok om trening.

Det er ikke første gang den spreke 34-åringen overrasker med å vise sin spreke og lettkledde kropp til sine Instagram-følgere. Da hun ventet sitt tredje barn delte hun flere bilder av sin voksende mage kun iført undertøy, blant annet en video av seg selv hvor hun - også da kun iført undertøy- trente på senga med lette vekter.

Innleggene har fått flere av Hilarias Instagram-følgere til å reagere sterkt på at den gravide, men spreke yogalæreren viser frem graviditeten sin på denne måten.

Etter at hun la ut magebildet, måtte hun nemlig forsvare det hardnakket i flere Instagram-innlegg.

- Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skrev hun blant annet i et innlegg den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Truseløs

Ett år etter at de fikk sønnen Leonardo, kunne paret i november røpe at de ventet sitt fjerde barn sammen, og i mai kom sønnen til verden.

Også denne graviditeten har vært godt dokumentert på yogainstruktørens Instagram, og enda mer lettkledd enn før.

I januar delte hun nemlig et bilde der hun viste frem magen sin fra siden, iført BH og morgenkåpe, men uten truser.

- Wow, du er en person som virkelig ønsker at barna dine skal synes du er vemmelig når de vokser opp. De kan ikke respektere en «mamma» som deler nakenbilder offentlig!! mente en av følgerne hennes.

En annen mente at magen hennes derimot så veldig liten ut med tanke på at hun var seks måneder på vei på tidspunktet.

LES OGSÅ: Sa «ja» til ektemannen for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer