Nadya Suleman:

Delte nytt bilde

«Octomom» deler bilde av åttlingene.

BLE VERDENSKJENT: Nadya Suleman ble verdenskjent i 2009 da hun fikk friske åttlinger. Nylig delte hun nye bilder av barna. Foto: Dave Allocca/ AP/ StarPix/ NTB
BLE VERDENSKJENT: Nadya Suleman ble verdenskjent i 2009 da hun fikk friske åttlinger. Nylig delte hun nye bilder av barna. Foto: Dave Allocca/ AP/ StarPix/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske kvinnen Nadya Suleman (47) ble verdenskjent i 2009, da hun fødte ikke mindre enn åtte friske barn - samtidig. Hun er nemlig den andre amerikaneren i historien til å føde et fullt sett med friske åttlinger.

Siden den gang har hun gått under kallenavnet «Octomom».

Suleman var på det tidspunktet singel, arbeidsløs og fikk alle barna sine ved hjelp av prøverørsbefruktning.

Helt siden fødselen har en hel verden fulgt med på moren. Kanskje spesielt fordi hun også hadde seks barn fra før. Alle har kommet til verden ved hjelp av prøverørsbefruktning, med ukjent far.

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl diskuterer barn i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

Åttlingene, seks gutter og to jenter, fikk navnene Jonah, Josiah, Isaiah, Noah, Jeremiah, Makai, Nariyah og Maliyah. I januar fylte åttlingene 14 år, og i den forbindelse delte Suleman et nytt bilde av barna.

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram.

«Gratulerer med 14-årsdagen til Noah, Maliyah, Isaiah, Jeremiah, Nariyah, Josiah, Jonah og Makai! Dere er noen av de mest kjærlige, omsorgsfulle, pliktoppfyllende og ydmyke menneskene jeg noen gang har kjent».

«Kampene vi har stått i gjennom årene har styrket forholdet vi har til hverandre. Ved å møte nye utfordringer i årene som kommer, håper jeg at vi vil fortsette å vokse som familie. Jeg er velsignet over å være moren deres. Jeg elsker dere», la hun til.

Da barna i august hadde sin første skoledag, delte Suleman et bilde av alle barna før skolestart.

«Vær stolte av dere selv for at dere er snille, respektfulle og hjelpsomme mot alle jevnaldrende, lærere og ansatte. Dere er enestående rollemodeller for 6. og 7.-klassingene. Jeg elsker dere», skrev Suleman den gang.

LES OGSÅ: Siamesiske tvillinger røper pikant problem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer