Silya Nymoen:

Delte nyhet om giftemål

Artisten Silya Nymoen og Espen Leite er smidd i hymens lenker.

GIFTET SEG: Silya Nymoen og Espen Leite giftet seg på Oslo Tinghus fredag. Her er de på «Mary Poppins»-premiere på Folketeatret høsten 2015. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
GIFTET SEG: Silya Nymoen og Espen Leite giftet seg på Oslo Tinghus fredag. Her er de på «Mary Poppins»-premiere på Folketeatret høsten 2015. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

(Seoghør.no): Artisten Silya Nymoen (39), også tidligere kjent under artistnavnet «Anéa», giftet seg i går med kjæresten Espen Leite (44). Det avslører hun selv i et innlegg på Instagram i dag.

«Vi gifta oss i går vi», skiver hun i innlegget.

Vielsen har foregått på Oslo tinghus, og på bildet hun delte stråler paret av lykke i spreke farger på trappen foran tinghuset.

Ledet Melodi Grand Prix

Under navnet «Anèa »sang hun på deres kjempehits The Claptrap (1998) og Not For The Dough (1999), samt albumene Multicydal (1999) og Multiplicity (2001). Multicydal var i lang tid Norges mest solgte hiphopalbum.

I 2013 sang Silya Nymoen (39) seg inn i TV-seernes hjerter da hun stakk av med seieren i underholdningsprogrammet «Stjernekamp» på NRK.

Siden den gang har den sjarmerende Oslo-jenta blitt en av Norges mest ettertraktede artister, og har flere år ledet Melodi Grand Prix sammen med Kåre Magnus Bergh (38).

Saken fortsetter nedenfor.

LEDET GRAND PRIX:Her ledet Silya den norske Grand Prix-finalen sammen med Kåre Magnus Bergh for andre år på rad. Her med en av deltakerne i 2016, Agnete Johnsen (23). Foto: Tore Skaar/Se og Hør
LEDET GRAND PRIX:Her ledet Silya den norske Grand Prix-finalen sammen med Kåre Magnus Bergh for andre år på rad. Her med en av deltakerne i 2016, Agnete Johnsen (23). Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

– Dette er bare en sidejobb. Jeg trives med å ta på meg mange hatter. Grand Prix er én av dem, har Silya tidligere fortalt Se og Hør.

Møtte mannen i sitt liv

Høsten for to år siden fridde nemlig Espen. Paret bar hver sin antikke ring som symbol på at de snart skal bli mann og kone.

– Jeg har truffet mannen i mitt liv, fortalte hun til Se og Hør den gang.

Etter en tung skilsmisse i 2011, slet sangfuglen med å finne drømmemannen.

- Jeg faller for feil folk. Hvor er han ene kule kapteinen som matcher meg? Jeg har ikke møtt ham. Jeg har møtt småbiter av ham, men jeg orker ikke å være i et forhold der jeg må lære opp noen, sa hun til VG sommeren for tre år siden.

Se og Hør gratulerer!

LES OGSÅ: Danser til «Starboy»: - Ble veldig naturlig