ELSKER Å DELE BILDER AV SEG SELV: Kim Kardashian har over 18 millioner tilhengere på nett-tjenesten Instagram. Og realitystjernen deler ofte bilder av seg selv. Dette bildet er fra 2010. Foto: Stella Pictures
ELSKER Å DELE BILDER AV SEG SELV: Kim Kardashian har over 18 millioner tilhengere på nett-tjenesten Instagram. Og realitystjernen deler ofte bilder av seg selv. Dette bildet er fra 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

Delte nakenbilde med fansen

Mens andre Hollywood-kjendiser fortviler over intime bilder på avveie, la Kim Kardashian ut bilde av seg selv i Evas drakt på Instagram.

Publisert

SEOGHØR.NO: Flere av Hollywoods mest kjente kvinnelige stjerner har denne uken fortvilt over at private nakenbilder av dem har blitt spredd via internett.

Bildene av stjerner som supermodellen Kate Upton, skuespilleren Jennifer Lawrence og artisten Ariana Grande kom på avveie etter at en eller flere personer hacket seg inn iCloud-kontoen til deres mobiltelefoner fra Apple.

Mens Jennifer Lawrence og flere av de andre kjendisene har varslet søksmål i et forsøk på å få hindret folk i å se dem nakne, går realitystjernen Kim Kardashian (33) motsatt vei.

Viser seg uten en tråd

I oktoberutgaven til bladet GQ viser hun seg frem uten en tråd.

Så stolt er Kim av bildene, at hun har delt ett av dem med sine over 18 millioner fans på Instagram.

«#GQ» skriver Kim i den korte kommentaren til bildet.

Bildene er tatt av fotografen Tom Munro.

PRYDER FORSIDEN: Kardashian viser seg fram på forsiden av oktoberutgaven av bladet. Inne i bladet viser hun seg uten en tråd.  Foto: Faksimile GQ
PRYDER FORSIDEN: Kardashian viser seg fram på forsiden av oktoberutgaven av bladet. Inne i bladet viser hun seg uten en tråd. Foto: Faksimile GQ Vis mer

Tirsdag ble hun kåret til årets kvinne av det samme bladet.

Likevel var det ikke den aller blideste versjonen av Kim som mottok prisen. Hun snerret til magasinets redaktør, Dylan Jones, da han omtalte henne som Kim Kardashian.

- Det er Kim Kardashian WEST! utbrøt hun ifølge Daily Mail.

Jones hadde forberedt seg på hva han skulle si, men han hadde nok ikke forberedt seg på reaksjonen fra Kim.

Roste ektemannen

- Hun er rett og slett en av verdens mest kjente kvinner. Dronningen av sosiale medier og dronningen av TV. Og etter at hun giftet seg med Kanye West, har hun blitt en del av verdens mest kjente par.

Kim svarte med å takke sin ektemann Kanye West for støtten.

- Jeg ønsker å takke GQ for at de mener jeg er årets kvinne, og ektemannen min for at han får meg til å føle meg som årets kvinne hver dag, sa hun.

LES OGSÅ: Viste resultatet av ekstremslankingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer