Amelia Gray Hamlin:

Delte nakenbilde av foreldrene

- Jeg vet ikke om jeg er traumatisert eller om det er søtt.

BERØMT FAMILIE: Her er Amelia avbildet med faren Harry Hamlin, storesøsteren Delilah, og moren Lisa Rinna under et event i Hollywood i 2019. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
BERØMT FAMILIE: Her er Amelia avbildet med faren Harry Hamlin, storesøsteren Delilah, og moren Lisa Rinna under et event i Hollywood i 2019. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Modellen og influenseren Amelia Gray Hamlin (20) har fått mye spalteplass det siste året i både nasjonal og internasjonal presse.

Ikke bare som følge av egen karriere eller fordi hun er datter av stjerneparet «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Lisa Rinna (58) og «L.A. Law»-skuespilleren Harry Hamlin (69). Men spesielt på grunn av det romantiske forholdet hun har innledet med realitystjernen Scott Disick (38).

I tillegg til at Scott er hele 18 år eldre enn Amelia, er han også trebarnsfar, eksen til Korurtney Kardashian (42) og har lenge blitt sett på som en skjørtejeger og partygutt.

På hyttetur

Nå skaper 20-åringen overskrifter igjen, men denne gangen handler det ikke om romansen med Scott Disick.

I helgen delte nemlig Amelia et nakenbilde av sine egne foreldre, skriver People mandag.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Det var da familien reiste bort på hyttetur sammen at kjendisdatteren plutselig oppdaget at moren og faren hadde kastet alle klærne før de hoppet opp i en utendørs jaquzzi.

Til tross for at hun fant stuntet deres litt pinlig, ifølge nettstedet, så valgte hun likevel å ta et bilde av dem som hun publiserte på historiefunksjonen sin på Instagram - hvor hun har én million følgere.

«Jeg fant akkurat ut at foreldrene mine badet nakne i boblebadet og jeg vet ikke om jeg er traumatisert eller om det er søtt», skrev hun som tekst på bildet, som ikke er altfor avslørende av duoen.

Foto: Amelia Hamlin/Instagram
Foto: Amelia Hamlin/Instagram Vis mer

Et par dager tidligere delte Lisa Rinna et bilde av seg selv og ektemannen fra det samme boblebadet, men da hadde de begge på seg klær.

«I et sjeldent øyeblikk fikk jeg en selfie med akrylnegl-mannen», skrev hun spøkefullt, og refererte til da hun fortalte at Harry likte å bruke falske negler til «The Real Housewives of Beverly Hills»-kollegaene i en nylig episode.

«Hva i helvete»-øyeblikk

I tv-serien har Lisa Rinna ikke lagt skjul på at hun er bekymret for sin yngste datters romanse med Disick.

I sommer hadde hun blant annet en samtale med realitykollega Erika Jayne (50) om forholdet, og da beskrev 58-åringen det hele som et «hva i helvete?»-øyeblikk.

- Hun er 19, han er 37 med tre barn. Hallo, sa hun den gang.

Tidligere denne måneden ble Disick igjen et tema da Rinna skulle kikke på sin mors brudekjole sammen med døtrene Amelia og Delilah Belle (23).

I episoden innrømmet realitystjernen at hun kunne se for seg Delilah gifte seg med kjæresten og «Love Island»-stjernen Eyal Booker (22), men ikke at Amelia giftet seg med Scott, skrev Us Weekly.

- Hvorfor kunne det ikke vært Harry Styles? Hvorfor i helvete måtte det være Scott Disick? uttalte hun da.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Disick og Hamlin ble først koblet til hverandre i oktober i fjor, men det var først i februar at de offentliggjorde forholdet på Instagram.

- Scott og Amelia har det veldig gøy sammen. De er en bra match fordi de begge elsker å dra ut og feste. De er begge veldig tiltrukket av hverandre, fortalte en kilde til Us Weekly i mars.

Aldersforskjellen på 18 år skal heller ikke være et problem for paret, ifølge en kilde til Us Weekly.

- Til tross for aldersforskjellen har de mer til felles enn folk tror. Han ser på seg selv som yngre enn han er. Amelia er veldig moden og oppfører seg eldre enn hun er, så de kommer veldig godt overens, sa kilden.

LES OGSÅ: Gift på nytt etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer