Gwyneth Paltrow:

Delte nakenbilde - datteren (16) reagerer

Gwyneth Paltrows spesielle bursdagsbilde ser ikke ut til å ha falt i god jord hos datteren Apple Martin.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går fylte Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow 48 år, og i den anledning delte hun et innlegg på Instagram.

Paltrow sparte ikke på kruttet på bursdagen sin, da hun rett og slett delte et nakenbilde av seg selv med sine 7,3 millioner følgere.

På bildet ser man 48-åringen posere ute i naturen, mens hun iherdig prøver å skjule sine edlere deler.

«Iført ingenting annet enn min bursdagsdrakt i dag», er blant det Paltrow skriver i innlegget, samtidig som hun benytter anledningen til å takke for alle gratulasjoner hun har mottatt.

Innlegget har i skrivende stund opparbeidet seg over 855 000 likerklikk, og komplimentene har ikke latt vente på seg.

«Gratulerer med dagen! For en vakker dame du er og inspirerende på så mange måter», kommenterer «Friends»-stjernen Courteney Cox (56), mens Paris Hilton (39) følger opp med:

«Gratulerer med dagen, vakre deg», etterfulgt av flere emojier formet som flammer.

GWYNETH PALTROW: Den Oscar-vinnende skuespilleren fylte 48 år søndag 27. september. Her avbildet i november 2019. Foto: Leon Bennett/ Getty Images/ AFP/ NTB
GWYNETH PALTROW: Den Oscar-vinnende skuespilleren fylte 48 år søndag 27. september. Her avbildet i november 2019. Foto: Leon Bennett/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer

Flau over moren

Det må imidlertid nevnes at kommentaren som har fått mest oppmerksomhet er fra datteren Apple Martin (16), som Paltrow har sammen med eksmannen Chris Martin (43).

Ut fra kommentaren å dømme ser det ut til at Apple fikk seg en uventet overraskelse da hun kom over morens nakenbilde.

«MAMMA», lyder nemlig kommentaren fra 16-åringen, som i skrivende stund har fått over 10 000 likerklikk.

Paltrow har fått med seg kommentaren til datteren, og svarer med tre emojier som gråter av latter.

Andre svarer Apple med at de kan forstå at hun blir flau over moren.

«Jeg hadde også blitt forskrekket, selv om moren min er vakker og har en fantastisk figur», svarer en, mens en annen skriver:

«Hei Gwyneth, flott kropp, men det ser ut som at du gjør datteren din flau».

Enkelte påpeker derimot at Apple ikke har noe å være flau over.

«Moren din er en god rollemodell når det kommer til å være komfortabel med kroppen sin. Hennes indre skjønnhet er en refleksjon av hennes ytre glød», mener en tredje.

Det ser imidlertid ut til at Apple endret mening, da hun kort tid senere valgte å legge igjen enda en kommentar under morens Instagram-bilde.

«Du rocker det, da», skriver hun.

TEMPERATUR: Det ble godt og varmt da Kim Kardashian West og Kourtney Kardashian skulle planlegge døtrenes bursdag. Video: E! Vis mer

Märtha og Durek gratulerte

Som nevnt har gratulasjonene strømmet inn til Hollywood-stjernen i anledning bursdagen. Blant dem som har gratulert Paltrow, er Durek Verrett (45) og kjæresten, prinsesse Märtha Louise (49).

Märtha Louise møtte Paltrow i fjor, og det spesielle møtet dokumenterte hun i form av to bilder, hvor ett av dem viste Paltrow og Märtha Louise posere sammen.

«Å møte fantastiske mennesker som får oss til å vokse er livets gave, synes du ikke? Å møte Gwyneth Paltrow var en gave. Din visdom, styrke, ditt klare syn og myke personlighet med god humor er så inspirerende. Takk for at du er den du er, og tar oss imot med åpne armer. Ser fram til vårt neste møte», skrev prinsessen i innlegget.

Ifølge nettstedet L'Offisiel har Verrett rollen som Paltrows spirituelle guide, og det kommer nok derfor ikke som en stor overraskelse at paret benytter anledningen til å gratulere venninnen sin.

I en videosnutt delt på Verretts Instagram-konto snakker de begge engelsk inn i kameraet, mens de gratulerer Paltrow.

«Gratulerer med dagen Gwyneth», sier Märtha Louise, før Verrett følger opp med: «Gratulerer med dagen, søster. Vi er glad i deg».

GRATULERER: Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett var blant dem som gratulerte Hollywood-stjernen med den store dagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow
GRATULERER: Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett var blant dem som gratulerte Hollywood-stjernen med den store dagen. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Deretter sier Märtha «gratulerer med dagen» på norsk, og forklarer hva det betyr. Videoen har Hollywood-stjernen fanget opp og delt på sin Instagram-story, hvor hun takker for gratulasjonen fra paret.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Hyller kona på bursdagen

Også Paltrows ektemann, Brad Falchuk (49), som hun giftet seg med i 2018, har delt et innlegg i anledning konas bursdag.

Han delte imidlertid ikke et nakenbilde av kona, men et bilde hvor man kan se skuespilleren ligge avslappet i sofaen.

«Denne råtassen er 48 år i dag. Hun lager pizza fra bunnen av, kommer aldri for seint til cocktail-tid, gjør det irriterende enkelt å se bra ut og hopper aldri over en mulighet til å sette en drittsekk på plass, skriver han innledningsvis, og fortsetter:

«Hun får venner til å føle seg som familie og familie til å føle seg som venner. Stol på meg, hun er best. Gratulerer med dagen, din vakring. Jeg elsker deg».

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

LES OGSÅ: «Kan alltids finne en ny kone»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer