Sophie Elise Isachsen:

Delte mystiske hint før innleggelsen

Var fem uker på avrusning etter pillemisbruk.

INNLAGT: Sophie Elise Isachsen avslørte denne uka at hun har vært på rehabiliteringsklinikk. I forkant delte hun en rekke hint. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
INNLAGT: Sophie Elise Isachsen avslørte denne uka at hun har vært på rehabiliteringsklinikk. I forkant delte hun en rekke hint. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken slapp influenserne Sophie Elise Isachsen (27) og Fetisha Williams (28) de første episodene av NRK-podkasten «Sophie og Fetisha».

Der kom det frem en rekke avsløringer, blant annet at Isachsen har vært fem uker på avrusning denne sommeren.

- De siste fem ukene har jeg vært innlagt på rehabilitering for rus, sa 27-åringen i podkasten, og påpekte at det handlet om beroligende tabletter.

Delte hint

Beskjeden kom altså fem uker etter at hun i august avslørte at hun skulle logge av og ta en pause fra sosiale medier. Den beskjeden kom etter at 27-åringen en stund hadde hintet om at hun hadde hatt en tøff periode.

I forkant av innleggelsen, som har vært hemmelig fram til denne uken, delte influenseren en rekke «hint» på sosiale medier.

Til tross for at hintene ikke handlet om rusavhengigheten, var det helt tydelig at hun skulle reise bort i en periode.

Blant annet delte hun et bilde av flere brev, som skal ha vært en gave fra venninnene.

Fikk brev

«De fineste og vakreste jentene Nora Haukland og Maria Wang Brandt har skrevet brev til meg som jeg skal bruke som oppmuntring og påminnelser den neste måneden. Dere er gull verdt og jeg elsker dere uendelig», skrev hun til bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer