Sophie Elise Isachsen:

Delte mystiske hint før innleggelsen

Var fem uker på avrusning etter pillemisbruk.

INNLAGT: Sophie Elise Isachsen avslørte denne uka at hun har vært på rehabiliteringsklinikk. I forkant delte hun en rekke hint. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
INNLAGT: Sophie Elise Isachsen avslørte denne uka at hun har vært på rehabiliteringsklinikk. I forkant delte hun en rekke hint. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken slapp influenserne Sophie Elise Isachsen (27) og Fetisha Williams (28) de første episodene av NRK-podkasten «Sophie og Fetisha».

Der kom det frem en rekke avsløringer, blant annet at Isachsen har vært fem uker på avrusning denne sommeren.

- De siste fem ukene har jeg vært innlagt på rehabilitering for rus, sa 27-åringen i podkasten, og påpekte at det handlet om beroligende tabletter.

PODCAST: Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kom med podkast på NRK. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

Delte hint

Beskjeden kom altså fem uker etter at hun i august avslørte at hun skulle logge av og ta en pause fra sosiale medier. Den beskjeden kom etter at 27-åringen en stund hadde hintet om at hun hadde hatt en tøff periode.

I forkant av innleggelsen, som har vært hemmelig fram til denne uken, delte influenseren en rekke «hint» på sosiale medier.

Til tross for at hintene ikke handlet om rusavhengigheten, var det helt tydelig at hun skulle reise bort i en periode.

«FUNKYFAM»: I den nyeste sesongen av «Funkyfam» introduserer Emil og Silas Massa Vasstrand sine nye kjærester for familien. Reporter: Nora Skavhaug. Video: TV 2/«Funkyfam»/Luna Lea Vis mer

Blant annet delte hun et bilde av flere brev, som skal ha vært en gave fra venninnene.

Fikk brev

«De fineste og vakreste jentene Nora Haukland og Maria Wang Brandt har skrevet brev til meg som jeg skal bruke som oppmuntring og påminnelser den neste måneden. Dere er gull verdt og jeg elsker dere uendelig», skrev hun til bildet.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Avbildet var fire forskjellige brev, som skulle være til stunder hvor hun blant annet «tenker på Ludvik», «tenker mye på en dårlig eks» og «trenger en liten oppmuntring».

Ludvik er etter alt å dømme kjendissønn Ludvik Schanke Blunck, sønn av Guri Schanke og Øivind Blunck. Influenseren og Schanke Blunck ble tatt på fersken mens de klinte til på Aschehoughs årlige hagefest i slutten av august.

Les saken og se bildene under.

Tøff avgjørelse

Tidligere i august delte hun også et svært ærlig innlegg på Instagrams historiefunksjon, hvor hun blant annet skrev at hun hadde hatt en av de verste ukene i livet.

«Forrige uke var kanskje den verste i mitt liv og jeg ville bare sove. Klarte ikke spise. Følte meg så forbanna dum, og var konstant kvalm».

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Nå har jeg tatt en tøff avgjørelse, som satt uendelig langt inne, men nå VET jeg livet kommer til å bli bedre. Det skal det. Og jeg heier på dere og», la hun til.

Avgjørelsen hun tok kan etter alt å dømme handle om beslutningen om å legge seg inn på rehabiliteringsklinikken. Dette er imidlertid ikke bekreftet.

NUSS: Hans Jacob og Veronica, samt Jørgen og Kristin har funnet tonen i datingprogrammet «Love IRL» og serverer programmets aller første kyss. Men det får ikke seerne se. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: Åpner opp om vennskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer