Coronaviruset:

Delte meninger om myndighetenes tiltak

Flere kjendisforeldre kan nå sende barna sine tilbake til barnehagen og skolen. Det er imidlertid litt uenigheter rundt hvor trygt det er.

DELTE MENINGER: Det har vært diskusjoner knyttet til hvorvidt det er trygt eller ikke å åpne barnehager og skoler igjen. Dette mener kjendisene om problematikken. Foto: NTB Scanpix
DELTE MENINGER: Det har vært diskusjoner knyttet til hvorvidt det er trygt eller ikke å åpne barnehager og skoler igjen. Dette mener kjendisene om problematikken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele landet er nå midt i en coronapandemi, som rammer alle landets innbyggere på den ene eller andre måten. Torsdag 12. mars gikk Helsedirektoratet ut med en rekke tiltak for å hindre spredning av covid-19, eller coronaviruset.

I de påfølgende dagene ble det iverksatt flere og flere tiltak, som til slutt førte til at også skoler og barnehager over hele landet skulle stenges.

Dermed har store deler av befolkningen hatt hjemmeværende barn i ulike aldre i over en måned, med mange foreldre som selv har hatt hjemmekontor.

Rett før påske ble det besluttet at barnehager vil åpne igjen fra 20. april, og skoler fra 1. - 4. trinn, samt SFO, vil åpne fra 27. april. For elever på VG3 som følger yrkesfaglig løp i skole, og yrkesfagelever på VG2 vil videregående skoler også igjen være i bruk.

Det gjør at flere av landets kjendiser snart kan sende barna sine tilbake. Det har imidlertid vært knyttet diskusjoner til hvorvidt det er trygt eller ikke å åpne den delen av samfunnet igjen, grunnet smittefaren.

Noen av dem som tviler på at det er trygt, er influenseren Julianne Nygård (29), bedre kjent som Pilotfrue, og ektemannen Ulrik (40).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer